Το καλοκαίρι θέλει χρώμα, άνεση και στυλ!

Μπορεί τις μέρες αυτές ο καιρός να παίζει μαζί μας, όμως το καλοκαίρι είναι εδώ και αυτό δεν αλλάζει! Αυτό σημαίνει πως πλέον θέλουμε οι εμφανίσεις μας συνδυάζουν κομψότητα κι άνεση. Έτσι κάθε μέρα ξεκινάμε να σχεδιάζουμε ένα look ιδανικό για το γραφείο αλλά και για την βόλτα μας μετά το σχόλασμα. Ξεκινάμε, τι λέτε;

               Οι βερμούδες θα είναι πλέον staple σε πολλές εμφανίσεις κι αυτό γιατί είανι ιδανικά κομμάτια ακόμη και για το γραφείο. Πόσο μάλλον για αυτήν τη denim βερμούδα με μήκος μέχρι το γόνατο σε φωτεινό λευκό από τα Zara. Τη συνδυάζουμε με ένα όμορφο satin πουκάμισο στο χρώμα της δροσερής μέντας φορώντας το πουκάμισο μέσα από το παντελόνι ελαφρώς loosely. So chic!

               Οι sling back γόβες είναι ένα office friendly παπούτσι όταν τα τακούνια τους είναι σε ένα διαχειρίσιμο ύψος και δημιουργούν την ίδια στιγμή ένα απογευματινό street chic look.Κι αν είναι από τη συλλογή του Kalogirou τότε το αποτέλεσμα είναι αβίαστα εντυπωσιακό!

               Το λαμπερό χρυσό είναι επίσης συνυφασμένο με τις καλοκαιρινές εμφανίσεις μας – plus δείχνει υπέροχα στο φρεσκομαυρισμένο μας δέρμα! Αυτό το λεπτεπίλετο μενταγιόν με το λευκό μαργαριτάρι μαζί με αυτούς τους ιδιαίτερους κρίκους από τη συλλογή της Vogue αρκούν για να δώσουν τη δέουσα λάμψη στην εμφάνισή μας. Και βέβαια, το καντράν αυτού το πανέμορφου ρολογιού θα μας βοηθήσει να τηρήσουμε τα ραντεβού μας με στυλ!       

Καλές οι μεγάλες τσάντες, δε θα διαφωνήσω – πολύ φίλες μου! Όμως το καλοκαίρι δε χρειάζεται να κουβαλάμε όλη μας την “προίκα”, ειδικά όταν μετά τη δουλειά θέλουμε να συναντήσουμε την παρέα μας για έναν καφέ στον ήλιο. Αυτή η DNKY τσάντα από τον Kalogirou αποδεικνύει πως ακόμη και στην τσάντα το less is more είναι πάντα winner!

Γυρίζοντας σπίτι, όμως, δεν ξεχνάμε να φροντίσουμε λίγο το εαυτό μας…

Μετά το αναζωογονητικό μας ντους έρχεται η ώρα που και το πρόσωπό μας ζητάει να το κακομάθουμε λίγο…! Η εμπλουτισμένη με πρωτεΐνες γιαουρτιού, πρεβιοτικά και προβιοτικά κρέμα νυκτός του Korres ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα, ενώ επίσης οι τρεις τύποι υαλουρονικού οξέος που περιέχει την ενισχύει ώστε το επόμενο πρωί να ξυπνήσουμε με ένα πρόσωπο που ακτινοβολεί με υγεία.

Μέχρι το επόμενο ραντεβού μας μην ξεχνάτε: #staysafe , #stayhealthy , #staypositive !

Featured image: unsplash.com/@nicolastyles

You may also like