Το καλύτερο δώρο ενός άνδρα στη σύντροφό του είναι η αγάπη

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAΜία μέρα πριν τον εορτασμό του Αγίου Βαλεντίνου, νέα αποτελέσματα από την παγκόσμια έρευνα της Durex αναδεικνύουν ότι το καλύτερο δώρο που μπορεί να δώσει ένας άντρας στη σύντροφό του είναι η αγάπη!!!

Η έρευνα αποκαλύπτει ότι το 8 στις 10 Ελληνίδες θεωρούν ότι η συναισθηματική πλευρά της σεξουαλικής δραστηριότητας (το αίσθημα αγάπης, σεβασμού και εγγύτητας), είναι πολύ σημαντική, ενώ μόλις το 56% των ανδρών υποστηρίζει το ίδιο.
Το 94% των γυναικών στη χώρα μας συμφωνούν ότι το σεξ τις φέρνει συναισθηματικά πιο κοντά τους συντρόφους τους. Αποδεικνύεται επίσης, ότι και οι Έλληνες γίνονται πιο ευαίσθητοι κατά τη διάρκεια του σεξ, καθώς 84% των Ελληνίδων δηλώνουν ότι αισθάνονται αγάπη κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης.

Πετυχαίνουν επίσης, να κάνουν τους συντρόφους τους ευτυχισμένους, με 76% των ανδρών και 86% των γυναικών να δηλώνουν ότι οι σύντροφοί τους είναι πολύ καλοί στο να τους χαρίζουν σεξουαλική απόλαυση.

Ο εκπρόσωπος της Durex σχολίασε: «Aξίζει να σημειώσουμε ότι οι Έλληνες έχουν σωστή αντίληψη γύρω από την αγάπη και το σεξ. Ωστόσο υπάρχει ακόμα αρκετό περιθώριο βελτίωσης και φαίνεται ότι το βασικό μήνυμα είναι ότι δεν πρέπει να αμελείται η συναισθηματική πλευρά της σχέσης».

Τα ζευγάρια για να έχουν ένα πιο έντονο δέσιμο στη σχέση τους πρέπει να επικοινωνούν μεταξύ τους και να έρχονται ακόμα πιο κοντά απολαμβάνοντας ένα αισθησιακό μασάζ.

Περισσότεροι από 29,000 άνθρωποι σε 36 χώρες συμμετείχαν στην έρευνα της Durex, η οποία διενεργήθηκε ηλεκτρονικά αλλά και με προσωπικές συνεντεύξεις

Πηγή:
Ημερησία Online

You may also like