Το τρέιλερ του «Secret Life of Pets 2» κυκλοφόρησε και δεν θα μπορούσε να είναι πιο ξεκαρδιστικά γλυκό

Φυσικά και μας αρέσουν οι παιδικές ταινίες και δε χρειάζεται να διανύουμε τα αντίστοιχα χρόνια για να τις απολαύσουμε. Μερικές φορές είναι τόσο καλογυρισμένες που μπορεί να είναι ακόμη και καλύτερες από τα live-action δημιουργήματα. Το «Secret Life of Pets», που κυκλοφόρησε το 2016 από την Illumination Entertainment,ανήκει χωρίς ιδιαίτερη σκέψη σε αυτήν την κατηγορία.

Στην πρώτη ταινία, η πλοκή εστίαζε στη ζωή που είχαν τα κατοικίδια ζώα, αφού οι ιδιοκτήτες του έφευγαν από το σπίτι για να πάνε στη δουλειά ή στο σχολείο. Μεγάλοι αστέρες, όπως ο Kevin Hart, o Louis C.K. και ο Eric Stonestreet, έντυσαν με τις φωνές τους τους μικρούς χνουδωτούς πρωταγωνιστές, οι οποίοι τελούσαν υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του ταλαντούχου Chris Renaud.

Αυτή τη φορά και για τη δεύτερη ταινία, η Illumination άρχισε από το  Νοέμβριο να μας προμηθεύει με τρέιλερ για το sequel που θα προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες το καλοκαίρι του 2019. Τα πρώτα δύο τρέιλερ ήταν αφιερωμένα στον σκύλο Max (Patton Oswalt)και στη γάτα Chloe (Lake Bell):

Το επόμενο τρέιλερ που έρχεται να προστεθεί στην παρέα τους είναι αυτό του Snowball (Kevin Hart), του λευκού κούνελου με το εκρηκτικό ταπεραμέντο, που ξεκίνησε να μας χαρίζει στιγμές άφθονου γέλιου ήδη από το 2016.

Η Illumination Entertainment είναιμίαεταιρεία που ανήκει στη Universal Pictures και είναι υπεύθυνη για ταινίες, όπως «Minions» (2015), «Despicable Me 2» (2013) και «Despicable Me 3» (2017), που συγκαταλέγονται στις 50 μεγαλύτερες εισπρακτικές επιτυχίες όλων των εποχών. Περιττό, δε, να πούμε ότι αν το «SecretLifeofPets 2» βρεθεί κοντά στα 876 εκατομμύρια δολάρια της πρώτης ταινίας, κατά πάσα πιθανότητα, μετά το καλοκαίρι του 2019, θα ετοιμαζόμαστε και για ένα τρίτο sequel.

You may also like