Το doctoranytime.gr δίπλα στη γυναίκα!

Το doctoranytime.gr είναι ο νέος τρόπος για να βρίσκεις το γιατρό της επιλογής σου και να κλείνεις ραντεβού μαζί του online, anytime!

Τον μήνα Οκτώβριο το doctoranytime.gr τον αφιερώνει στη γυναίκα, σε εκείνη που μπορεί, που τολμά, που παίρνει την υγεία της στα χέρια της και έχει τον έλεγχο, αλλά και σε εκείνη που φοβάται που ντρέπεται ή αδιαφορεί.

Σε συνεργασία με τους γυναικολόγους του δικτύου του,το doctoranytime.gr προσφέρει 500 ΔΩΡΕΑΝ επισκέψεις για εξέταση ψηλάφισης και ενημέρωση γύρω από το θέμα της πρόληψης του καρκίνου του μαστού. Mην περιμένεις, κλείσε το ραντεβού σου τώρα και κάνε μία κίνηση αγάπης για τον εαυτό σου! *
Και να θυμάσαι ότι οποιονδήποτε γιατρό και αν χρειαστείς στο doctoranytime.gr μπορείς:
– να βρεις τις διαθέσιμες ώρες, σε real time, 390 γιατρών από 38 ειδικότητες
– να δεις το βιογραφικό του γιατρού, φωτογραφίες του και video, ποια ιδιωτικά ή δημόσια ταμεία είναι συμβεβλημένος για να γνωρίζεις που πας
– να κλείσεις ραντεβού μαζί του οποιαδήποτε ώρα και μέρα οnline, χωρίς αναμονή και χωρίς κόστος.

 

Bάλε την υγεία σου σε προτεραιτότητα, γιατί η υγεία είναι ομορφιά και η ομορφιά δύναμη, all the time!
* Οι επισκέψεις είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και θα αφορούν συγκεκριμένα ψηλάφιση και ενημέρωση γύρω από το θέμα πρόληψης από τον καρκίνο του μαστού. Αν επιθυμείτε ολοκληρωμένο γυναικολογικό έλεγχο πρέπει να κλείσετε ανεξάρτητο ραντεβού με τον γιατρό.

You may also like