Το Hilton Αθηνών στο κινητό σας!

Επισκεφθείτε το Hilton Αθηνών χρησιμοποιώντας το κινητό σας! Η νέα ιστοσελίδα www.hiltonathens.gr για smartphones σας επιτρέπει να ενημερώνεστε για τις υπηρεσίες και τις προσφορές του ξενοδοχείου, όπου και αν είστε, οποιαδήποτε στιγμή.

Τώρα, μπορείτε να γνωρίσετε τον όμορφο κόσμο του Hilton Αθηνών μέσα από το κινητό σας! Μπείτε στην ενότητα “Concierge” και πριν ακόμη περάσετε το κατώφλι του ξενοδοχείου, θα λάβετε χρήσιμες πληροφορίες για μια άνετη κι ευχάριστη διαμονή. Επιπλέον, θα παρακολουθήσετε βίντεο σχετικά με την Αθήνα, θα μάθετε ποιά είναι τ’ αξιοθέατα της πόλης που αξίζει να επισκεφθείτε και θα ενημερωθείτε για τα σημαντικότερα πολιτιστικά γεγονότα που συμβαίνουν στην πόλη κατά τη διάρκεια της διαμονής σας.
Διαθέτοντας ένα περιβάλλον περιήγησης ειδικά διαμορφωμένο για «έξυπνα κινητά», η ιστοσελίδα αυτή σας δίνει επιπλέον τη δυνατότητα να δείτε την ακριβή τοποθεσία του Hilton στον χάρτη, να κάνετε κράτηση δωματίου, να μιλήσετε με το τηλεφωνικό κέντρο του ξενοδοχείου μέσω της λειτουργίας “Click to Call” και να συνδεθείτε άμεσα με τα κοινωνικά δίκτυα του Hilton (Facebook, Twitter, Foursquare, Linked-in, Flickr).

Αν ταξιδεύετε συχνά και το κινητό σας είναι το βασικό εργαλείο για την ενημέρωση και την ψυχαγωγία σας, τότε η νέα μορφή του www.hiltonathens.gr θα σας ενθουσιάσει. Αποκτήστε τώρα πρόσβαση σ’ ένα από τα ομορφότερα ξενοδοχεία της Αθήνας εύκολα και γρήγορα, όπου και αν βρίσκεστε.

You may also like