Το look της εβδομάδας από το Fashion Lab: Sienna Miller Weathering Sea, της Ν.Σχοινά

Κορίτσια, το ξέρω. Είναι τόσο δύσκολο να αποφασίσουμε τι θέλουμε να φορέσουμε που τις περισσότερες φορές καταλήγουμε μάλλον με πονοκέφαλο παρά με το επιθυμητό αποτέλεσμα. Και δε θα αναφερθώ καν στο χρόνο που έχουμε στη διάθεσή μας (Πιστέψτε με, κανέναν δε συμφέρει!). Γι’ αυτό και δημιουργήσαμε το FashionLab. Την εβδομαδιαία μας συνάντηση απ’ όπου μπορείτε να εμπνέεστε στυλιστικά και να δημιουργείτε τα δικά σας μοναδικά looks.
Η ηθοποιός, μοντέλο και fashion designer, Sienna Miller, το it girl που πάντα απολαμβάνουμε να βλέπουμε, μας εντυπωσίασε για μία ακόμα φορά με την εμφάνισή της.

Το look της εβδομάδας: Sienna Miller Weathering Sea

sienna miller


Topshop circle skirt
€41 – topshop.com

Chloé leather flat
€295 – mytheresa.com

Nine West red handbag
€130 – ninewest.com

Red multi strand necklace
€18 – ladiesfashionsense.com

Stella Dot cross jewelry
€29 – stelladot.com

 

Συστατικά:

Ένα αμάνικο τοπ στα χρώματα του γκρι και του μαύρου και ψηλό ντεκολτέ συνδυάστηκε τέλεια με μία άσπρη αέρινη φούστα σε κοντό μήκος και δημιούργησαν την τέλεια θηλυκή, sexyαλλά πολύ κομψή εμφάνιση. Για extraεντύπωση διαλέξτε υφάσματα με απαλά prints.

Τα Oxford flats παπούτσια είναι πολύ στη μόδα και θα δέσουν άψογα με το lookπου μόλις δημιουργήσατε. Ένα κόκκινο κολιέ γύρω από το λαιμό με μία κόκκινη τσάντα είναι οι κατάλληλες πινελιές χρώματος που περίμενε η εμφάνιση για αποκτήσει το κάτι παραπάνω και να σας ζηλεύουν όλοι στο δρόμο. Εάν θέλετε, στολίστε το χέρι σας με ένα ωραίο διακριτικό δαχτυλίδι, κατά προτίμηση σε ασημί απόχρωση.

Beauty Tip: Επιλέξτε επιμελώς ατημέλητο look στα μαλλιά και αφήστε να πέφτουν πάνω στους ακάλυπτους ώμους.

Karmic Location: Πρωινή βόλτα για καφέ / γλυκό.

Για περισσότερες πληροφορίες για τη Νατάσα Σχοινά, πατήστε εδώ

You may also like