Το look της εβδομάδας από το FashionLab: Blake Lively Red Lullaby, από τη Ν.Σχοινά

Κορίτσια, το ξέρω. Είναι τόσο δύσκολο να αποφασίσουμε τι θέλουμε να φορέσουμε που τις περισσότερες φορές καταλήγουμε μάλλον με πονοκέφαλο παρά με το επιθυμητό αποτέλεσμα. Και δε θα αναφερθώ καν στο χρόνο που έχουμε στη διάθεσή μας (Πιστέψτε με, κανέναν δε συμφέρει!). Γι’ αυτό και δημιουργήσαμε το FashionLab. Την εβδομαδιαία μας συνάντηση απ’ όπου μπορείτε να εμπνέεστε στυλιστικά και να δημιουργείτε τα δικά σας μοναδικά looks.

Η Serena του Gossip Girl, κατά κόσμον Blake Lively, επέλεξε ένα κόκκινο δερμάτινο φόρεμα από τη συλλογή της σχεδιάστριας Isabel Marant εντυπωσιάζοντας τα πλήθη.

Το look της εβδομάδας: Blake Lively Red Lullaby

fashion lab blake


Isabel Marant short red dress
€850 – theoutnet.com

Shoe Republic studded heel booties
€40 – heels.com

Sole Society bracelet bangle
€26 – solesociety.com

Essie nail polish
€10 – debenhams.com

Συστατικά:

Ένα κόκκινο κοντό φόρεμα που αφήνει τα πόδια ακάλυπτα (αλλά με κλειστό ντεκολτέ για να μη γίνει toomuch) αποτελεί μία από τις πιο sexyεμφανίσεις που θα μπορούσατε να επιλέξατε. Εάν έχετε επιπλέον τις αναλογίες της BlakeLivelyτολμήστε το δερμάτινο. Θα τονίσει τέλεια το σώμα σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Όταν αποφασίζετε τι αξεσουάρ θα συνοδεύσουν την εμφάνισή σας, σίγουρα κινηθείτε στις αποχρώσεις του μπεζ / bronze, αφού ταιριάζει όσο κανένα άλλο με το κόκκινο. Τα ψηλοτάκουνα μποτάκια μέχρι τον αστράγαλο θα κάνουν τα πόδια σας να φαίνονται μακρύτερα ενώ ένα φαρδύ μεταλλικό βραχιόλι θα ολοκληρώσει το look. Δε χρειάζεστε τίποτα άλλο πέρα από αυτά για να μη φανεί υπερβολική η εμφάνιση και να έχετε το τέλειο απλό αλλά εντυπωσιακό και sexyσύνολο.

 

Beauty Tip: Επιλέξτε άσπρο βερνίκι νυχιών για να πετύχετε το απόλυτο καλοκαιρινό και δροσερό look.

Karmic Location:Βραδινή έξοδος σε club.

Για περισσότερες πληροφορίες για τη Νατάσα Σχοινά, πατήστε εδώ

You may also like