Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ για την σειρά ARCANE

H σειρά κινουμένων σχεδίων θα είναι διαθέσιμη στις 7 Νοεμβρίου στην αγαπημένη μας πλατφόρμα.

Το Arcane, η πρώτη τηλεοπτική σειρά της Riot Games θα κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 7 Νοεμβρίου στις 05:00 . Η σειρά θα είναι διαθέσιμη μέσω Tencent video στην Κίνα και Netflix παγκοσμίως, λίγες ώρες μετά τον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος League of Legends Worlds.

Το show είναι χωρισμένο σε τρία ξεχωριστά acts με τρία επεισόδια ανά act. Tα πρώτα τρία επεισόδια εστιάζουν στο ξεκίνημα των δύο αδερφών, Vi και Jinx (7.11). Το δεύτερο act θα κυκλοφορήσει μια εβδομάδα αργότερα στις 13.11 στις 10 πμ και το τρίτο act θα κυκλοφορήσει στις 20.11 στις 10 πμ.

Η κυκλοφορία του Arcane είναι η αρχή ενός επόμενου κεφαλαίου

O Nicolo Laurent, CEO της Riot Games δήλωσε σχετικά: “Παίκτες από όλο τον κόσμο αγαπούν το League of Legends και το σύμπαν του. Το πάθος τους είναι εκείνο που μας εμπνέει να δημιουργούμε αναπαραστάσεις της Runeterra άξιες της υποστήριξης τους. Η κυκλοφορία του Arcane είναι η αρχή ενός επόμενου κεφαλαίου για την Riot. Ανυπομονούμε να δουν οι παίκτες όλα όσα έχουμε ετοιμάσει σε παιχνίδια, ψυχαγωγία και αθλητισμό.

“Προς τιμήν αυτής της στιγμής, τοποθετούμε τους παίκτες σε μια εντυπωσιακή εμπειρία κυκλοφορίας. Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και το Arcane θα συνδυαστούν για να δημιουργήσουν μια ενιαία παγκόσμια γιορτή…Συνδυασμένο ανταγωνισμό, ψυχαγωγία και κοινότητα με έναν εντελώς νέο τρόπο. Σκεφτείτε το ως ένα σούπερ Σαββατοκύριακο για τους παίκτες”.

Το Arcane εστιάζει στη λεπτή ισορροπία μεταξύ της πλούσιας πόλης του Piltover και τον σκοτεινό υπόκοσμο της Zaun. Φημισμένες σε όλη τη Runeterra ως η “πόλη της προόδου”, πολλά από τα λαμπρότερα μυαλά του κόσμου θεωρούν αυτές τις περιοχές σπίτι τους. Όμως η δημιουργία του Hextech, ενός τρόπου όπου κάθε άνθρωπος μπορεί να χειρίζεται μαγική ενέργεια, απειλεί την ισορροπία αυτή. Η σειρά είναι σχεδιασμένη ώστε να στέκεται μόνη της ως ένας πολύπλοκος κόσμος γεμάτος ηθικά διλήμματα…Εφέ που κόβουν την ανάσα και εντυπωσιακή αφήγηση.

Οι ήρωες του Arcane είναι οι ίδιοι που αγάπησαν οι παίκτες μέσα από τα παιχνίδια μας. Θα πρέπει να νιώσουν ιδιαίτερα εξοικειωμένοι όμως θα υπάρχουν και κάποιες διαφορές από όσα θυμάστε καθώς τους προσαρμόσαμε στο τηλεοπτικό στυλ.

Η σειρά θα εξερευνήσει τα άκρα στα οποία θα φτάσουν οι χαρακτήρες μας όταν η οικογένεια και η παράδοση έρχονται σε αντίθεση με τις αρχές και τις πεποιθήσεις τους. Οι προσωπικές διαμάχες επηρεάζουν τον κόσμο με τρόπους που ποτέ δεν περίμεναν και δημιουργούν το μέλλον αυτών των αδελφών πόλεων.

You may also like