Το teaser trailer του «Trainspotting» sequel είναι γεγονός

 

Trainspotting sequel 3Για την ώρα «T2» ο τίτλος…

Σας είχαμε ήδη ενημερώσει πως ο Danny Boyle σκόπευε να δώσει συνέχεια στο «Trainspotting» (1996). Έπειτα από ένα μεγάλο διάστημα εικασιών κι ερωτήσεων «τελικά θα γίνει ή όχι;», η απάντηση ήρθε από τη Sony Pictures μέσω Youtube, μια που δημοσιοποιήθηκε ένα teaser trailer.

Αν και δεν υπάρχουν πλάνα που μαρτυρούν νέα ταινία, αλλά ήδη υπάρχοντα της ταινία τους 1996, στο λογαριασμό ανακοινώνεται ο μήνας άφιξης του sequel – Ιανουάριος του 2017, επιβεβαιώνοντας πως ξεκίνησαν τα γυρίσματα και πως η «παρέα» των Ewan McGregor, Johnny Lee Miller, Robert Carlyle και Ewen Bremner συναντιούνται και πάλι.

Η διαφορά έρχεται στον τίτλο, μια τελικά ο σεναριογράφος της πρώτης ταινίας, John Hodge, παίρνει για το σενάριό του στοιχεία από το βιβλίο – συνέχεια του «Trainspotting» με τίτλο «Porno». Επομένως, ο τίτλος του sequel πλέον γίνεται – για την ώρα, τουλάχιστον – «Τ2».

Λίγη σημασία, όμως, έχει ο τίτλος, μια που όσοι είδαμε το «Trainspotting», έχουμε ήδη έντονη περιέργεια για να δούμε υλοποιημένη τη συνέχεια της δημοφιλούς cult μαύρης κωμωδίας!

  Πηγή 

You may also like