Τρένο στο Ρουφ: Ένας πολυχώρος – όαση στο κέντρο της Αθήνας

Όταν ζεις σε μια πόλη πάνω από 25 χρόνια είναι ωραίο να διαπιστώνεις ότι υπάρχουν ακόμα όμορφα σημεία στην Αθήνα που σε περιμένουν να τα’ ανακαλύψεις…

Πριν από λίγες μέρες, ανακάλυψα τον καλοκαιρινό χώρο του Τρένου στο Ρουφ. Είναι εντυπωσιακό που υπάρχουν ακόμα τόσο ατμοσφαιρικοί χώροι στο κέντρο της Αθήνας.

Δίπλα στις ράγες του τρένου και με σκηνικό παλιά βαγόνια που σε μεταφέρουν στην εποχή της Αγκάθα Κρίστι και του Orient Express, έχει στηθεί ένας υπέροχος πολυχώρος που δεν σ’ αφήνει να πας σπίτι σου.
Το εστιατόριο, που έχει αναλάβει η Aria Γεύσεων, δίνει έμφαση στη μεσογειακή κουζίνα και το menu του περιλαμβάνει μερικά πολύ καλά πιάτα στα οποία δεν μπορείς ν’ αντισταθείς ακόμα κι αν είσαι σε δίαιτα.
Δοκίμασα τα ζυμαρικά (είμαι μακαρονού τι να κάνουμε?), αφού έμαθα από το φιλικότατο προσωπικό ότι σου δίνουν την ευκαιρία να παρακολουθήσεις πως ακριβώς τα μαγειρεύουν! Υπάρχει ένα μυστικό με την παρμεζάνα το οποίο όμως δεν θ’αποκαλύψω, για να μην χαλάσω την έκπληξη!

_7779a_lΤο Τρένο στο Ρουφ όμως, είναι κάτι παραπάνω από ένα ατμοσφαιρικό μπαρ – εστιατόριο. Κάθε βράδυ πραγματοποιούνται πολλές κι ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις που δύσκολα παίρνεις την απόφαση να πας σπίτι. Το βράδυ που ήμουν εκεί πέτυχα μια μπάντα νεαρών που έπαιζαν jazz standards ενώ αργότερα ο dj μας… ξενύχτησε με τις φοβερές μουσικές του επιλογές!

Λεπτομέρειες για τις εκδηλώσεις του χώρου, θα βρείτε εδώ
Για κρατήσεις στο εστιατόριο, μπορείτε να καλέσετε στο: 210-5298922

You may also like