Υποδέξου τον Οκτώβρη με χαμόγελο και λάμψη!

Διανύοντας τις πρώτες μου μέρες στη νοτιοδυτική Αγγλία, νομίζω πως μπορώ να πω με κάθε σιγουριά πως στην Ελλάδα είναι εξηκοστή-κάτι του Αυγούστου! Βέβαια, ο Οκτώβρης είναι αμιγώς φθινοπωρινός μήνας και λίγο λίγο ξεκινά να μας δείχνει το πρόσωπό του. Ας τον αφήσουμε να το κάνει, γιατί κι εμείς θα ανταποδώσουμε αναλόγως και μάλιστα με χαμόγελο, ακόμη κι αν “τρέχουμε” όλη μέρα!

               Η φθινοπωρινή collection στο Massimo Dutti είναι εδώ και μας προσκαλεί να εξερευνήσουμε την ποικιλία του σε σχέδια κι υφάσματα! Εμείς ξεχωρίζουμε αυτό το pinstripe cigarette παντελόνι και το συνδυάζουμε με ένα elegant πουκάμισο από βισκόζη παίζοντας με τους χρωματικούς τόνους του φθινοπώρου.

               Κι αν νιώσουμε πως έχει λίγη ψύχρα παραπάνω, αυτό το μάλλινο blazer με τα μπαλώματα στους αγκώνες δίνει στο outfit το ανάλογο “autumn leaves” attitude στην εμφάνισή μας!

               Λατρεύω τα χαμηλοτάκουνα μποτάκια, γιατί πολύ απλά… δεν υπάρχει look στο οποίο “δεν κολλάνε”! Πόσο μάλλον για αυτά τα καμηλό Michael Michael Kors από τη συλλογή των καταστημάτων Καλογήρου!

               Και βέβαια, χωράμε με δεξιότητα ανάλογη του… Tetris την πολυάσχολη μέρα μας σε μία όμορφη cross body bag του brand!

               Let me shine while the autumn leaves fall…

               Ενώ αυτήν την εποχή τα σκιουράκια μαζεύουν βελανίδια για το χειμώνα… Εμείς κάνουμε μία επίσκεψη στο Treasure Box by Annita για επιλέξουμε το charm που σηματοδοτεί την έλευση του φθινοπώρου! Για αυτήν την εβδομάδα επιλέγουμε το Κάστανο και το συνδυάζουμε με μία αντίστοιχου χρώματος rosegold αλυσίδα Leaf αλλά και τα σκουλαρίκια Full Moon!

               Τέλος, ένα απαιτητικό lifestyle απαιτεί σταθερό make-up που διαρκεί. Με προϊόντα εύκολα στη χρήση που απογειώνουν τα φυσικά χαρακτηριστικά του προσώπου.  Η Maybelline New York παρουσιάζει δύο νέα προϊόντα μακιγιάζ που ήρθαν για να αναβαθμίσουν τα φθινοπωρινά make-up look σου.

Η νέα Maybelline New York Colossal Μascara 36H και το νέο μολύβι φρυδιών Maybelline New York Tattoo Brow 36H αποτελούν το… perfect duo για έντονο, εντυπωσιακό μακιγιάζ που παραμένει σταθερό και αναλλοίωτο για ώρες!

            

               Μέχρι το επόμενο ραντεβού μας, μην ξεχνιόμαστε…#staysafe , #stayhealthy, #staypositive!

          

               Cheers!

Featured image: unsplash.com/@jakobowens1

You may also like