Φοράμε την άνοιξη στη βόλτα μας!

               Διανύουμε τη Μεγάλη Εβδομάδα και, παρά το ότι δε μπορούμε να κάνουμε το καθιερωμένο Πάσχα στο χωριό, είναι γεγονός πως υπάρχει μία γενική χαλάρωση σε ό,τι αφορά τις βόλτες μας. Αυτό φυσικά είναι παραπάνω από καλό! Ο καιρός μας προσκαλεί πλέον να κάνουμε μεγαλύτερες βόλτες με τον αγαπημένο μας ή την οικογένειά μας… Και το εκμεταλλευόμαστε ενώ ταυτόχρονα δεν ξεχνάμε να προστατεύουμε τον εαυτό μας και τους δικούς μας!

               Η ανοιξιάτικη συλλογή των Marks & Spencer μας προ(σ)καλεί να την εξερευνήσουμε και δε μπορούμε να αντισταθούμε σε αυτό το φορεματάκι με το ζωηρό animal print! Άλλωστε θέλουμε να ξεφύγουμε λίγο από το πρακτικό athleisure look που είχαμε υιοθετήσει όλο αυτό το διάστημα! Και για να γλυτώσουμε από κανένα ανεπιθύμητο κρυολόγημα (αυτή η περίοδος πάντα είναι “πονηρή” σε αυτό το θέμα!), επενδύουμε και σε ένα κομψό denim jacket. Έτσι ξεφεύγουμε από το κλασσικό blue κι επιλέγοντας ένα χαρούμενο dusty pink!

               Μου αρέσει η ευκολία που προσφέρουν τα mini φορεματάκια να συνδυαστούν με ό,τι παπούτσια θελήσουμε! Για ένα ατημέλητο κι ανοιξιάτικο look αυτά τα ankle μποτάκια από τα Envie Shoes είναι ό,τι πρέπει!

               Επίσης είναι καιρός να επιλέγουμε κάπως πιο συστηματικά την τσάντα για τα προσωπικά μας είδη… Ώστε και πάλι η εμφάνισή μας να έχει κι ένα χαρακτήρα statement! Και η υπέροχη Square P της BASIΛΕΙΑ κάνει ακριβώς αυτό: διακριτικός σχεδιασμός + εντυπωσιακή γκάμα χρωμάτων = δε θα θέλουμε να μαζευτούμε στο σπίτι!

               Κοριτσάκια είμαστε και θέλουμε και το *bling!* στη βόλτα μας! Αυτό σημαίνει πως το 2K10 Creations της Κατερίνας Καμίση είναι έτοιμο να μας κακομάθει με τα πανέμορφα pendants σε σχήμα αυγού ώστε να νιώσουμε και λίγο παραπάνω το Πάσχα! Δεν τα τσουγκρίζουμε, τα φοράμε κι εντυπωσιάζουμε!

Η βόλτα θέλει … προστασία

               Τώρα, όμως, που ο ήλιος θα είναι πιο συχνή συντροφιά μας, είναι σημαντικό να προστατεύουμε την επιδερμίδα μας. Και το κάνουμε με το δροσιστικό αντηλιακό του Korres. Η σύνθεσή του ενυδατώνει βαθιά την επιδερμίδα, με την πανθενόλη και το φασκόμηλο να προσφέρουν μία υγιή όψη ακόμη και στις ευαίσθητες επιδερμίδες, ενώ την ίδια στιγμή παρέχει υψηλή προστασία από την υπεριώδη ηλιακή ακτινοβολία. Added bonus: είναι κατάλληλο και για την προστασία της περιοχής των ματιών!

               Και μια που αναφέραμε την προστασία των ματιών… μήπως ήρθε η ώρα να επενδύσετε σε ένα καινούριο ζευγάρι γυαλιών ηλίου; Αν ναι, τότε η Sustainable Collection της Polaroid σε προσκαλεί να τη γνωρίσετε. Με υλικά βιολογικής προέλευσης κι ανακυκλωμένες πρώτες ύλες, η νέα συλλογή συνδυάζει τις νέες τάσεις της μόδας με την οικολογική συνείδηση.

               Φυσικά μην ξεχνάτε μέχρι το επόμενο ραντεβού μας: #staysafe, #stayhealthy, #staypositive !

Featured image: unsplash.com/@priscilladupreez

             

You may also like