Χιόνι; Φοράμε ζεστά χαμόγελα και ξεχωριστό στυλ!

Βαρύς μοιάζει ο χειμώνας στην Αθήνα! Οι απρόσμενες καιρικές συνθήκες μας αναγκάζουν -εφόσον πρέπει να βγούμε από το σπίτι- να ντυθούμε πολύ πολύ ζεστά! Κι αν είναι να βγούμε στους δρόμους, ας το κάνουμε τουλάχιστον με στυλ!

               Λατρεύω τα παντελόνια culotte γιατί ξεφεύγουν από τις πιο mainstreamγραμμές των παντελονιών. Κι αυτή η παντελόνα με γεωμετρικά σχέδια από τη συλλογή του Zara γίνεται άνετα ένα must have κομμάτι για τη γκαρνταρόμπα μας, καθώς ταιριάζει εξαιρετικά τόσο με το αγαπημένο μας πουλόβερ όσο και με μία μπλούζα με μία μικρή “τσαχπινιά” ¨όπως αυτές οι σούρες.

             

               Καθώς δεν έχουν υποχωρήσει τα χιόνια, επιλέγουμε αυτές τις μπότες Malone Souliers με την τρακτερωτή σόλα, από τη συλλογή του Καλογήρου, ώστε να αποφύγουμε να γλιστρήσουμε στο δρόμο!

      Οι bucket τσαντούλες είναι ιδανικές για τις “less is more” φίλες, όμως όταν είναι κι από τη συλλογή Tory Burch γίνονται και statement κομμάτι!

            

               Σε ό,τι αφορά τα κοσμήματα δε θα χρειαστούμε πολλά και θα δείτε γιατί. Αλλά πώς να αντισταθούμε σε αυτά τα σφυρήλατα σκουλαρίκια και το μενταγιόν από το En Litho;

           

               Κι αρκούν τα δύο παραπάνω κομμάτια… Καθώςτα εντυπωσιακά επιχρυσωμένα κουμπιά σε αυτό το παλτό του Zara μπορούν να θεωρηθούν εύκολα αξεσουάρ από μόνα τους! Και φυσικά κρατάμε το λαιμό μας ζεστό με αυτό το cozy κασκόλ …

               Ναι, αλλά όσο είμαστε μέσα στο σπίτι,ας νιώσουμε λίγο όμορφα…

               Γνωρίσετε από το The Body Shop την σειρά British Rose; Η διαδικασία είναι απλούστατη. Γυρίζοντας σπίτι μετά τη γεμάτη μέρα σας, γεμίστε τη μπανιέρα με λίγο shower gel, ρίξτε και το bath bomb της σειράς… Κι αφήστε τον αφρό να γεμίσει τη μπανιέρα! Απολαύστε το ζεστό μπάνιο και βγαίνοντας, αφού έχετε στεγνώσει καλά το σώμα… Κάντε ένα απαλό μασάζ ενυδάτωσης με το body yogurt. Θα δείτε αμέσως πως η επιδερμίδα γίνεται πιο λεία κι απαλή χάρη στο εκχύλισμα βρετανικού τριαντάφυλλου της σειράς και το βιολογικό γάλα αμυγδάλου. Ε, ναι, “θα’ ναι σα να μπαίνει η άνοιξη”!

              

               Μέχρι το επόμενο ραντεβού μας, μην ξεχνάτε: #staysafe, #stayhealthy, #staypositive!

Cheers!               

You may also like