Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για το lashlift

Αν ετοιμάζεσαι να πάρεις τηλέφωνο και να κλείσεις ραντεβού για να βάλεις ψεύτικες βλεφαρίδες, τότε σε προκαλούμε όχι μόνο να μην το κάνεις αλλά και να δοκιμάσεις το lashlift. Κι εννοούμε να πραγματοποιήσεις ένα lifting στις βλεφαρίδες σου και να τις δεις έτσι όπως δεν τις έχεις δει ποτέ.

Όπως και αν είναι οι φυσικές σου βλεφαρίδες, δεν υπάρχει περίπτωση να μην δεις αποτελέσματα, ενώ τα πλεονεκτήματα που ακολουθούν, θα σε πείσουν να δώσεις στην συγκεκριμένη τεχνική μια ευκαιρία. Και πίστεψε μας, όταν το δοκιμάσεις, δύσκολα θα το ξεχάσεις!

  • Θα πεις αντίο στο ψαλιδάκι βλεφαρίδων

Αν ανήκεις και εσύ στις γυναίκες που δεν συμπαθούν ιδιαίτερα το ψαλιδάκι για τις βλεφαρίδες, τότε θα αγαπήσεις το lashlift. Οι βλεφαρίδες σου θα είναι τόσο γυρισμένες και θα έχουν μια εντυπωσιακή καμπύλη που σίγουρα για πολύ καιρό δεν θα χρειαστείς το ψαλιδάκι που εδώ που τα λέμε, τόσο αντιπαθείς.

  • Lashlift και μάσκαρα, σημειώσατε Χ

Εκτός από την άμεση ανόρθωση των βλεφαρίδων σου που θα πετύχεις με το lashlift, το τελικό αποτέλεσμα θα είναι λες και έχεις περάσει και μια στρώση μαύρης μάσκαρα. Στο τελικό στάδιο σου βάφουν τις βλεφαρίδες έτσι ώστε η ανόρθωση τους να τονίζεται περισσότερο. Με αυτά και με εκείνα με το lashlift μπορείς να ξεκουράσεις τις βλεφαρίδες σου από τις πολλές στρώσεις μάσκαρα που βάζεις κάθε μέρα.

  • Δεν επιβαρύνει τις φυσικές βλεφαρίδες

Σε αντίθεση με τις ψεύτικες βλεφαρίδες που επιβαρύνουν τις φυσικές, με το lashlift δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα. Μέσα στα υλικά που χρησιμοποιούνται για την ανόρθωση τους, περιέχονται ενυδατικά στοιχεία που κάνουν καλό στις βλεφαρίδες. Σε κάποιες περιπτώσεις κάποιες γυναίκες έχουν διαπιστώσει ότι η ποιότητα των βλεφαρίδων τους έχει γίνει πιο καλή ενώ έχουν αυξηθεί.

  • Διαρκεί περίπου ένα μήνα

Αυτό που καθορίζει την διάρκεια του lashlift είναι ο κύκλος ζωής των βλεφαρίδων σου και κατά πόσο γρήγορα μεγαλώνουν. Περίπου 3 με 4 εβδομάδες το πολύ μπορεί να έχεις τέλειες και γυριστές βλεφαρίδες που θα αναδείξουν τόσο το χρώμα όσο και το σχήμα των ματιών σου.

  • Είναι πιο οικονομικό από την τοποθέτηση ψεύτικων βλεφαρίδων

Τόσο η τοποθέτηση ψεύτικων βλεφαρίδων όσο και η μετέπειτα συντήρηση τους, είναι μια διαδικασία που πρέπει να γνωρίζεις ότι δεν είναι τόσο οικονομική. Το lashlift μπορεί να ξεκινήσει από 40 ευρώ και μην ξεχνάς ότι θα έχεις ένα  φυσικό αποτέλεσμα δεν μπορεί να συγκριθεί με τίποτα.

Έτοιμη να κλείσεις ραντεβού και να δεις τις βλεφαρίδες σου αλλιώς;

Photo credits: instagram @KAIAGERBER

You may also like