Όμορφη και τον χειμώνα; Δεν θέλει κόπο… θέλει τρόπο!

Ο χειμώνας έχει κάνει ήδη κατάληψη στο δέρμα σας; Ψυχραιμία. Εμείς είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να αποκτήσετε την μαλακή, ομαλή, λαμπερή και υγιή επιδερμίδα που επιθυμείτε, ακόμα και με αυτές τις αντίξοες συνθήκες.

Το ξηρό δέρμα και ο χειμώνας πηγαίνουν μαζί όπως η μερέντα με το τσουρέκι. Μόνο που αυτός ο συνδυασμός δεν είναι και από τους πιο αγαπημένους μας. Η απολέπιση είναι σημαντικό βήμα προς το τέλειο δέρμα. Προτιμήστε κάποιο ήπιο που περιέχει ζάχαρη και δεν θα είναι τόσο σκληρό με το δέρμα σας.

Η εφαρμογή αντηλιακού στο εκτεθειμένο δέρμα μας είναι ένα από τα σημαντικότερα βήματα σε οποιοδήποτε πρόγραμμα φροντίδας του δέρματος. Μην ξεχάσετε να εφαρμόσετε αντηλιακό στην επιδερμίδα, το λαιμό, τα χέρια σας και οποιοδήποτε άλλο σημείο βλέπει το φως της ημέρας.

Η ενυδάτωση του δέρματός μας το χειμώνα είναι εξίσου σημαντική με το καλοκαίρι. Για να νιώσετε και να αισθανθείτε καλύτερα το δέρμα σας χρειάζεται ενυδάτωση. Πολλή! Επενδύστε σε βαριές φόρμουλες, λάδια και serum και επανδρώστε την επιδερμίδα σας σωστά.

Ο καθαρισμός της επιδερμίδας μας, εκτός του ότι ξεπλένει και αναζωογονεί το δέρμα μας, βοηθάει και στην απόφραξη των πόρων. Προσοχή όμως στην θερμοκρασία του νερού. Όσο δύσκολο και αν είναι με αυτές τις χαμηλές θερμοκρασίες (το ξέρουμε πως είναι), γυρίστε τη βρύση στο χλιαρό. Αν έχετε ξηρό δέρμα το χειμώνα, επιλέξτε ένα πιο ήπιο καθαριστικό και μην ξεχάσετε να ενυδατώσετε το δέρμα σας όσο είναι ακόμα ελαφρώς νοτισμένο.

You may also like