Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 17 Ιανουαρίου

Μέσα Ιανουαρίου φτάσαμε και όσο να πει κανείς… χορτάσαμε χειμώνα, ειδικά σε ό,τι αφορά τις θερμοκρασίες – για τα χιόνια ούτε λόγος! Σύμφωνα με τα δεδομένα που μελέτησα, όμως, η Πέμπτη θα είναι μία πιο “μαλακή” μέρα σε σύγκριση με όσα ζήσαμε μέχρι τώρα. Αλλά ας δούμε τις λεπτομέρειες πρώτα και μετά ακολουθούν οι προτάσεις μας! (Κάπου εδώ να θυμίσω πως ξεκίνησαν οι χειμερινές εκπτώσεις )

               Τι καιρό να περιμένουμε;

               Παροδικές νεφώσεις θα σημειωθούν στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας, οι οποίες στα δυτικά πιθανώς να εξελιχθούν σε ασθενείς βροχοπτώσεις. Η μέση θερμοκρασία αναμένεται να κυμανθεί μεταξύ 5°C και 13°C, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί – νοτιοδυτικοί εντάσεως από 3 έως 5 μποφόρ.

               Τι προτείνουμε;

               Τώρα που σιγά σιγά αποχωρούν τα έντονα καιρικά φαινόμενα (μόνο εγώ βαρέθηκα να ακούω γι’ αυτά το τελευταίο διάστημα;), επομένως μπορούμε να “βγάλουμε από τη λήθη” την αγαπημένη μας denim φούστα…


Isabel Marant denim skirt

               … και να κάνουμε με αυτήν έναν cozy και κομψό συνδυασμό με ένα “χουχουλιάρικο” πουλόβερ με τη διαχρονική πλέξη “cable” από τα Marks & Spencer  κι ένα ζευγάρι super cool suede μπότες όπως αυτές της συλλογής των Envie Shoes! Και βέβαια πάντα παίζουμε με τα χρώματα!

               Ετοιμάζουμε μία τσάντα ώμου για τα προσωπικά μας είδη και την προτιμούμε με διχρωμία για να δώσει λίγη ένταση στο σύνολό μας.


JW Anderson shoulder bag
  

               Το My Milky Way φροντίζει γι’ άλλη μία φορά για εμάς με τις δημιουργίες του κι εμείς επιλέγουμε τα σκουλαρίκια βροχής (χειμώνα διανύουμε ακόμη, άλλωστε!), ένα λεπτό δαχτυλίδι αλλά κι ένα σετ μακραμέ βραχιολιών!

Ένα γούνινο jacket (προσοχή, μιλάω για faux γούνα, πάντα!) είναι μία ιδιαίτερη προσθήκη στη χειμερινή γκαρνταρόμπα, οπότε θα συμβούλευα να εκμεταλλευτείτε τη μικρή υπενθύμισή μου λίγο πιο πάνω!


TOTÊME faux fur coat

               Τέλος, για τα μαλλιά μας ιδανικό είναι το hairstyle δύο πλεξούδων που θα σχηματίζουν στεφάνι γύρω από το κεφάλι μας – είτε τα ισιώσουμε, είτε τα επεξεργαστούμε με τη μασιά, πάλι άψογα θα είναι!

Φυσικά μην ξεχνάτε πως εσείς δημιουργείτε το look κι όχι αυτό εσάς!

               Οι μετεωρολογικές προβλέψεις είναι από το Freemeteo.

You may also like