Το doctoranytime.gr κλείνει ένα χρόνο και η Ελευθερία Ζούρου κάνει τον απολογισμό της

521469_188638007930392_1073282656_nΕίναι Πέμπτη απόγευμα 19 Ιουλίου 2012 και πληκτρολογώ με μανία ένα sms που προορίζεται για τον συνέταιρό μου… Γράφω επί λέξει: «Απόστολεεεεεε κλείσαμε το πρώτο μας ραντεβού!!!!» Ακόμα και τώρα που το γράφω πραγματικά συγκινούμαι!  Πόσο απλό και πόσο εύκολο ακούγεται… Κανείς όμως δεν γνωρίζει, ούτε εκείνη η κυρία που απλώς κρυολόγησε και έψαξε πνευμονολόγο στο internet, βρήκε το doctoranytime.gr και έτσι απλά και γρήγορα έκλεισε το πρώτο online ραντεβού, τι μπορεί να σημαίνει αυτό για εμένα αλλά και για ολόκληρο τον ελληνικό χώρο της υγείας.

Για εμένα ήταν ένα φιλικό χτύπημα επιδοκιμασίας στον ώμο που μου έλεγε «μπράβο, που αποφάσισες να ακούσεις τελικά τη φωνή μέσα σου και πραγματοποίησες αυτό που οραματιζόσουν και που δεν άκουσες όλους εκείνους που σε παρότρυναν να μην το κάνεις λέγοντάς σου: «Μην το κάνεις, θα είσαι τρελή σε τέτοιες εποχές να αφήσεις τη δουλειά σου», και που δεν άφησες τα βλέμματα αμφισβήτησης να σε πτοήσουν». Ήταν αναμφίβολα μία στιγμή απόλυτης ευτυχίας και επιτυχίας. Και θα ακολουθούσαν κι άλλες…
…Όπως όταν βραβευτήκαμε με έπαινο ως το καλύτερο Market Place για το 2012, αλλά και όταν διακριθήκαμε στο διαγωνισμό «ΙΒΑΝΚ καινοτομία και τεχνολογία» της Εθνικής Τράπεζας.  Όπως όταν οι δημοσιογράφοι αγκάλιασαν την ιδέα μας και έγραψαν ή μίλησαν με ενθουσιασμό γι’ αυτήν… Όπως κάθε φορά που μεγάλωνε η υπέροχη ομάδα μας (έχουμε γίνει αισίως 10!)… Όπως κάθε φορά που κάναμε μία βελτίωση στην υπηρεσία μας ώστε να παρέχει πιο ουσιαστικές λύσεις, όπως το γεγονός ότι μπορεί ο ασθενής να δει τις απόψεις άλλων ασθενών για ένα γιατρό, να δει το κόστος της επίσκεψης ή οποιασδήποτε ιατρικής πράξης τον ενδιαφέρει, να βρει τον κατάλληλο γιατρό για εκείνον και φυσικά να κλείσει το ραντεβού του online ανά πάσα ώρα και στιγμή, γνωρίζοντας ότι κάποιοι άνθρωποι φροντίζουν αυτό να πραγματοποιηθεί με τον πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο.

Η μεγαλύτερη όμως ευτυχία και αναγνώριση είναι όταν κάθε μέρα βλέπω τον αριθμό των ραντεβού που έχουν κλειστεί να αυξάνεται και ξέρω ότι κάνουμε τη ζωή τουλάχιστον 50 ανθρώπων καθημερινά ευκολότερη. Είναι, επίσης, όταν μας καλούν γιατροί και μας συγχαίρουν λέγοντάς μας: «Κάνετε πολύ καλή και υπεύθυνη δουλειά!» Σε αυτό έρχονται να προστεθούν και τα νούμερα που πάντα έχουν αξία: 1650 γιατροί, 5000 ραντεβού, 10 καμπάνιες επικεντρωμένες στις ανάγκες τις πρόληψης.

Σας ευχαριστώ πολύ που μοιράζεστε τον ενθουσιασμό σας για το doctoranytime.gr μαζί μας, με τον απίστευτο αυθορμητισμό σας, που εκδηλώνεται κάπως έτσι: «Αυτόν που σκέφτηκε το doctoranytime.gr να μου τον φιλήσετε». Αυτά τα virtual φιλιά έχουν τεράστια αξία όταν γνωρίζεις μέσα σου, και το αντιλαμβάνονται πλέον και οι γύρω σου, ότι με μια ιδέα που ξεκίνησε μία μέρα στην Ουγκάντα (σε ένα ταξίδι «αναζήτησης που είχα κάνει εκεί) αγγίζεις καθημερινά τις ζωές χιλιάδων ανθρώπων στο πιο νευραλγικό κομμάτι τους, αυτό της υγείας, κάνοντάς τις καλύτερες.

imagesΤο όραμα μας είναι να φτιάξουμε μία καλύτερη κοινωνία υγείας . Mε αυτό σαν γνώμονα προχωράμε για καλύτερα, μεγαλύτερα και πιο ελπιδοφόρα αποτελέσματα.

Από καρδιάς,

η συνιδρύτρια του doctoranytime.gr Ελευθερία Ζούρου

You may also like