10 τρόποι που δείχνει το “σ’αγαπώ” του, από την Γιάννα Σαλή

4fa50bce939366585ccc10a584e43f5aΣε εμάς τις γυναίκες αρέσουν τα λόγια αλλά ακόμα περισσότερο οι πράξεις. Μπορεί ο σύντροφός σου να σου λέει σπάνια το “σ΄αγαπώ” . Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, γιατί μέσα από τις πράξεις του στο λέει με τον δικό του μοναδικό τρόπο. Και αυτό είναι ακόμα πιο σημαντικό, γιατί όταν οι άνδρες δείχνουν τα συναισθήματά τους, ανοίγονται κι “αποκαλύπτονται” σημαίνει ότι σε νιώθουν κοντά τους, σε εμπιστεύονται και θέλουν να είναι πραγματικά μαζί σου!

Εμείς σου δίνουμε 10 τρόπους για να το ανακαλύψεις:

  • Αν σου έχει δώσει τα κλειδιά του σπιτιού του: Σημαίνει ότι είσαι πολύ σημαντική για την ζωή του μέσα από αυτή την κίνηση, σου δίνει τη δυνατότητα να “εισβάλλεις” στον προσωπικό του χώρο ανά πάσα στιγμή. Καλό
  • Προσέχει πάντα κάθε αλλαγή πάνω σου χωρίς καν εσύ να μιλήσεις: Πάντα θέλει να σε κάνει να νιώθεις μοναδική για αυτό και σε παρατηρεί για να νιώσεις εσύ καλύτερα με την εξωτερική σου εμφάνιση και σαφώς εκείνος που σε έχει δίπλα του.
  • Σε βρίσκει ελκυστική κάθε φορά που κλαις με την αγαπημένη σου σκηνή: Σε έρευνες που έχουν γίνει έχει διαπιστωθεί ότι οι άντρες ερωτεύονται πιο εύκολα γυναίκες που δείχνουν σε μικρό χρονικό διάστημα τον πραγματικό τους εαυτό, αυτό τον κάνει πιο εύκολο στο να σου ανοιχτεί και εκείνος και να ξέρει ότι είσαι αυθεντική απέναντί του.
  • Σου λέει πόσο όμορφη είσαι ακόμα και με τις πιτζάμες σου: Σε βρίσκει έτσι μέσα  στο σπίτι χωρίς make-upκαι σου αποκαλύπτει ότι είσαι κούκλα. Ο άνθρωπος νιώθει ευτυχισμένος και ερωτευμένος κοντά σου.
  • Κάθε φορά που δεν νιώθεις καλά έχει πάει ήδη στο φαρμακείο για χάρη σου: Θέλει να σε φροντίζει και να σου δείξει την αγάπη του. Εν ανάγκη θα σου φτιάξει και καμιά σουπίτσα.
  • Προσέχει πάντα τι δώρο θα σου αγοράσει: Μπορεί εσύ να έχεις αναφέρει τι θα ήθελες και μετά από ένα μήνα να το έχεις. Ο σύντροφος σου θα το θυμάται και θα στο προσφέρει απλόχερα για να δει απλά ένα δικό σου χαμόγελο.
  • Σε βοηθάει στις δουλείες του σπιτιού: Όχι επειδή του αρέσουν, αλλά το κάνει για να μην κουραστείς εσύ τόσο πολύ αλλά κυρίως για να περάσετε λίγο περισσότερο χρόνο μαζί. Ακόμα και με αυτό τον τρόπο!
  • e0847c4d82661a555a6fb586819fd236Θα αποφασίσει να δει μαζί σου την αγαπημένη σου σειρά: Θέλει να κάνει πράγματα μαζί σου. Απλά και εσύ μην το παρακάνεις. Προσπάθησε και εσύ να δεις κάτι που θα αρέσει και σε αυτόν την επόμενη φορά που θα λιώσετε στον καναπέ σας.
  • Ξέρει πάντα τον τρόπο να σε κάνει χαρούμενη. Ο κάθε άνθρωπος νιώθει χαρούμενος με μικρά καθημερινά πράματα μήπως ήρθε η ώρα να τα παρατηρήσεις και εσύ;
  • Αποφασίζει κάθε Σάββατο να σου φέρει πρωινό στο κρεβάτι που έχει φτιάξει μόνος του: Είναι και αυτό μία απλή απόδειξη ότι σε αγαπάει γιατί σε φροντίζει και να σε κάνει χαρούμενη.

Αν κάποια πράγματα τα κάνει ο σύντροφός σας, τότε αξίζει πραγματικά να είστε μαζί του και… νομίζω ότι καλύτερα να “εισπράττεις” πράξεις παρά λόγια.

Η Γιάννα Σαλή είναι Δημοσιογράφος και σύντομα μόνιμη Αρθρογράφος μας…

You may also like