11ο Φεστιβάλ “ΒΡΑΔΙΕΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ” στην Αίγινα

Με προβολές ελληνικών ταινιών  αφιερώματα σε σκηνοθέτες, ειδικές προβολές, παρουσιάσεις βιβλίων και θεατρικές παραστάσεις , ο Δημήτρης και ο Αλέξανδρος Κολλάτος παρουσιάζουν, για ενδέκατο χρόνο , το Φεστιβάλ βραδιές κινηματογράφου  στην Αίγινα.

Δύο αιωνόβιες ελιές ορίζουν τον χώρο της μεγάλης οθόνης με ένα καλοκαιρινό «αμφιθέατρο» που στήνεται στο κτήμα Κολλατου για το κοινό κάτω από τον έναστρο ουρανό της Αίγινας. Την αυλαία του  φεστιβάλ ανοίγει με την ταινία ΕΙΣ ΜΝΗΜΗΝ ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝΝ με την παρουσία του σκηνοθέτη Πάνου Αγγελόπουλου την Τεταρτη 1η Αυγούστου στις 22:00.

Στις προβολές θα παραστούν πολλοί Έλληνες δημιουργοί και θα ακολουθεί συζήτηση με το κοινό.

Tο φεστιβάλ φέτος θα τιμήσουν με την παρουσία τους οι Σκηνοθέτες : Μανουσος Μανουσακης , Δημήτρης Αθανιτης , Ανδρεάς Παντζης, Βαγγέλης Σειντανιδης , Angelique Kourounis, Πανίκκου Χρυσάνθου ,  Μπάμπης ¨Πλαιτακης , Κώστας Ζαππας, Γιάννης Σακαριδης, Νίκος Κουρου, Βασίλης Τσελεμέγκος, Κωνσταντίνος Ζουλιατης, Μαρίνα Δανέζη, Άγγελος Κοβοτσος, Αρτέμης Σαμοθράκης και Θόδωρος Ρουμπανης .

 Την Αφίσα του 11ου Φεστιβάλ φιλοτέχνησε ο Μεγάλος Ζωγράφος Γιώργος Ρορρης το πρόσωπο του έργου είναι η ηθοποιός Νικολέττα Μαρκέλλα Χαρατζόγλου.

Οι προβολές ξεκινούν κάθε βράδυ στις 22:00.
Είσοδος Ελεύθερη
Κτήμα Κολλάτου 
 Τηλ. επικοινωνίας  6908569398

You may also like