14/2:St.Valentine’s Day; 13/2: Mistress Day!

5480d307659d58488b16bc6ab69f5480Σε πολλές χώρες η 13 Φεβρουαρίου είναι η επίσημη Ημέρα Ερωμένης και τα περισσότερα παράνομα ζευγάρια γιορτάζουν μαζί την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου μια μέρα πριν!!! Η AshleyMadison.com, ιστοσελίδα που ειδικεύεται σε εξωσυζυγικές σχέσεις, με μια πρόσφατη έρευνα κατέληξε ότι οι σύζυγοι ξοδεύουν μεγαλύτερα ποσά για δώρα της ερωμένης, σχεδόν τα διπλάσια από αυτά που θα ξόδευαν για τη σύζυγο τους! Τα δώρα που αγοράζουν οι σύζυγοι για τις ερωμένες τους, σύμφωνα τα 3.256 άτομα που ερωτήθηκαν από τη Μεγάλη Βρετανία, είναι τα εξής:
• Διαμάντια
• Σέξι εσώρουχα
• Τεράστιες ανθοδέσμες
• Θεραπείες Spa
Ωστόσο , όταν πρόκειται για τις συζύγους τους είναι η ίδια ιστορία , όπως τα Χριστούγεννα, μικρότερα σε αξία δώρα έως και λίγο βαρετά όπως gadgets, πράγματα για το σπίτι, οικιακές συσκευές κτλ ! Οι σύζυγοι θα ξοδέψουν από 70 ευρώ έως 150 ευρώ για τη γυναίκα τους , αλλά μέχρι και 300 ευρώ για την ερωμένη τους.

Επίσης η έρευνα έδειξε ότι το 71,6% των άπιστων συζύγων θα συναντηθούν με την ερωμένη τους στις 13 Φεβρουαρίου ( που ονομάστηκε Mistress Day – H Ημέρα της Ερωμένης) , το 45,6% θα επιλέξουν ένα ξενοδοχείο πολυτελείας για τα φλογερή συνάντηση τους και το 51,9% θα ” δουλεύει μέχρι αργά ” την ίδια ημέρα!!!

Ακόμη και η ανταλλαγή των δώρων μεταξύ των παράνομων ζευγαριών είναι πιο ρομαντική από την ανταλλαγή δώρων με τις συζύγους τους. Η ερωμένη θα πάρει το δώρο της σε ένα ακριβό εστιατόριο ή πολυτελές ξενοδοχείο ή σε ένα δείπνο με κεριά στο σπίτι της . Φυσικά , αυτός θα φέρει τα λουλούδια , τη σαμπάνια και το ακριβό μπουκάλι κρασί!!!

Αντιθέτως οι άτακτες σύζυγοι για να κρατήσου το “παράνομο” μυστικό τους άκρως απόρρητο δαπανούν περισσότερα χρήματα για το δώρο του συζύγου για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και όχι για τον εραστή τους.

esq-caught-cheating-1-0310-lgΟ Nόελ Μπίντερμαν , Διευθύνων Σύμβουλος και ιδρυτής της AshleyMadison.com σχολίασε : «Είναι σαφές από την έρευνα μας ότι τα ζευγάρια καταλήγουν στην απιστία, γιατί συνήθως υπάρχει κάτι που λείπει από τη σχέση τους ίσως η οικειότητα στην κρεβατοκάμαρα. Ένας παράνομος δεσμός ίσως είναι ένας τρόπος για την σωτηρία ενός γάμου. Κάθε σύζυγος θα μπορεί να απολαύσει με την ερωμένη του ό, τι λείπει από τον γάμο του αντιμετωπίζοντας έτσι τη ρουτίνα της καθημερινότητας και όταν είναι πάλι μαζί με τη γυναίκα του να μπορούν να είναι πιο ενωμένοι ! Αυτό είναι μια κοινή τακτική εντός των μελών μας . “

You may also like