20, 21,22 /9: Ελεωνόρα Ζουγανέλη στον Κήπο του Μεγάρου

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη στο Ηρώδειο~885426-253-1(1)Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη θα ταξιδέψει το κοινό της στον Κήπο του Μεγάρου, στις 20 και 21 Σεπτεμβρίου.

Επειδή η πρώτη και η δεύτερη προγραμματισμένη συναυλία της Ελεωνόρας Ζουγανέλη στις 20 και 21/9 είναι σχεδόν sold out προστέθηκε και μια επιπλέον συναυλία στις 22/9 προς τέρψη του κοινού.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη έχει διαγράψει πολύ σύντομα μεγάλη πορεία. Με κάθε εμφάνισή της επιβεβαιώνει την πληθωρική της προσωπικότητα και καταθέτει την απόλυτα δική της ταυτότητα, το «σάουντρακ της δικής της γενιάς», που χωρά επιλογές μιας παγκόσμιας μουσικής σκηνής, διαφορετικές κουλτούρες, τολμηρές μείξεις, αλλά και τα νεανικά και πρόσφατα μελωδικά βιώματά της.

Πάνω στη σκηνή, παρέα με τους εξαιρετικούς μουσικούς της, θέλει πρώτα η ίδια να παρασύρεται από τη μελωδία, έτσι ώστε να μπορεί να μεταδίδει τη μαγεία και στο κοινό με τις ερμηνείες της. Η συναυλία θα είναι όπως πάντα από τα ωραιότερα live του καλοκαιριού για τους λάτρεις της φωνής και των τραγουδιών της.

Μαζί της η Αφροδίτη Παπαχριστοδούλου, και μια ομάδα εξαιρετικών μουσικών: Ευριπίδης Ζεμενίδης (κιθάρα), Νίκος Πασσαλίδης (έγχορδα), Γιώργος Θεοδωρόπουλος (πλήκτρα), Παρασκευάς Κίτσος (μπάσο), Γιάννης Αγγελόπουλος (τύμπανα).
Τις ενορχηστρώσεις έχει επιμεληθεί ο Ευριπίδης Ζεμενίδης.

You may also like