3 κανόνες για τα foundations

Εάν είστε τακτικοί χρήστες των foundation, πιθανότατα γνωρίζετε ήδη όλα όσα ακολουθούν παρακάτω. Αλλά αν είστε απλώς ερασιτέχνες στο άθλημα, τότε ελπίζω ότι αυτοί οι κανόνες θα μπορέσουν να κάνουν τη ζωή σας λιγάκι ευκολότερη.

Κανόνας Νο 1: Θα διαπιστώσετε ότι θα χρειαστείτε πολύ λιγότερο προϊόν εάν ξεκινήσετε από το κέντρο του προσώπου σας και κατευθυνθείτε προς τις άκρες. Δεν γνωρίζουμε να σας πούμε γιατί ακριβώς συμβαίνει αυτό, πάντως, από την εμπειρία μας, εάν το τοποθετήσετε με την αντίθετη κατεύθυνσης, δηλαδή από έξω προς τα μέσα, το foundation μοιάζει πιο βαρύ και πολύ πιο ορατό.

Κανόνας Νο 2: Σταματήστε να εφαρμόζετε τεράστιες ποσότητες προϊόντος στο πρόσωπό σας, περιμένοντας να απορροφηθεί όλο. Η περισσότερη ποσότητα δεν σημαίνει μεγαλύτερη κάλυψη. Αντ ‘αυτού, ξεκινήστε την εφαρμογή με μια πολύ μικρή ποσότητα. Δουλέψτε το, στο πρόσωπό σας και εάν θέλετε παραπάνω, εφαρμόστε εκ νέου και άλλη ποσότητα. Όταν βάζετε εξαρχής πολύ προϊόν, είναι εξαιρετικά δύσκολο να το δουλέψετε και να το διαχειριστείτε.

 Κανόνας Νο 3: Λυπάμαι που σας το λέω, αλλά εάν θέλετε πραγματικά να δημιουργήσετε μια αλαβάστρινη βάση, πρέπει να χρησιμοποιήσετε περισσότερες από μία αποχρώσεις foundation. Η λογική είναι πολύ απλή. Το πρόσωπό μας, είναι τρισδιάστατο. Έχει γωνίες και έχει σημεία που πρέπει να κρύψουμε προκειμένου να τις τονίσουμε. Δοκιμάστε μια πιο ανοιχτή κάτω από τα μάτια, μια πιο σκούρα για τη μύτη, τα μάγουλα και το μέσο του μετώπου μου, και το πιο σκοτεινό για την περιφέρεια του προσώπου μου. Μιμείστε τη φυσική σκίαση του δέρματός σας, αλλά ταυτόχρονα κάντε τα πάντα πιο ομαλά, πιο ομοιόμορφα.

You may also like