3 μάσκες μαλλιών για επανόρθωση μετά τη θάλασσα

Όταν πηγαίνουμε στη θάλασσα και εκθέτουμε τον εαυτό μας για πολλές ώρες στον ήλιο, πέρα από ένα κάψιμο, που είναι πολύ πιθανό να πάθουμε, τα μαλλιά μας μπορεί να αφυδατωθούν και να φθαρούν. Γι’ αυτόν τον λόγο, οι μάσκες επανόρθωσης κρίνονται σιγά σιγά απαραίτητες για το τριχωτό της κεφαλής, κι εμείς συγκεντρώσαμε τρεις που υπόσχονται ακριβώς αυτό.

  • Apivita Hair Mask Nourish & Repair με Ελιά και Μέλι

Μία μάσκα βαθιάς θρέψης κι επανόρθωσης που υπόσχεται θαύματα για τα ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά. Έχει την ικανότητα να αναδομεί την τρίχα, να προστατεύει από το σπάσιμο και να δίνει την απαλότητα και τη λάμψη που αποζητάμε.

  • L’Oreal Professionel Absolut Repair Lipidium Masque

Τα εξασθενημένα μαλλιά έρχονται να βρουν έναν σύμμαχο στην επανόρθωση και την αναδόμησή τους. Η τεχνολογία Lipidium,σε συνδυασμό με το λακτικό οξύ, τη φυτοκερατίνη και τα λιπίδια, ενδυναμώνει την τρίχα και προσφέρει βαθιά επανόρθωση.

  • Kerastase Masque Therapiste

Μία κλασικά αγαπημένη στον χώρο των μαλλιών, η Kerastase, έχει ετοιμάσει μία μάσκα που είναι ιδανική για τα ταλαιπωρημένα -όχι μόνο από τη θάλασσα- μαλλιά. Στόχος της είναι να αναζωογονήσει και να αναδομήσει την τρίχα και να τη βοηθήσει να επανακτήσει την ελαστικότητά της.

You may also like