3 τρόποι για να αντιμετωπίσετε το πρωτοχρονιάτικο Hangover!

60a6ec29dc549704531e09d5a4b5db00Hangover : καθόλου άγνωστη λέξη για τις μέρες των γιορτών, που ακολουθούν μετά από ξέφρενα πάρτι ή επεισοδιακές νύχτες εξόδου με παρέες ή ακόμα και μόνο με την κολλητή μας!!!

Κάποιοι υποστηρίζουν ότι είναι τα χειρότερα ξενύχτια, αυτά που περιέχουν πολύ αλκοόλ…αλλά δεν σημαίνει ότι την επομένη πρέπει να είμαστε “κομμάτια”! Γιατί υπάρχουν λύσεις!

PLAN A: ΦΑΤΕ PIZZA
Σηκώστε το τηλέφωνο και παραγγείλτε την αγαπημένη σας πίτσα. Με κάποιο αναψυκτικό…σε μεγάλο μέγεθος! Μείνετε όλη την ημέρα ξαπλωμενοι στον καναπέ, παρακολουθώντας την αγαπημένη σας ταινία …κι αν δεν σας φτάνει δείτε περισσότερες! Αν δακρύσετε λίγο, ίσως κάνει ακόμα μεγαλύτερο καλό…. Πυτζάμες , ζεστές κάλτσες και σοκολάτα… είναι τα ιδανικά συνοδευτικά σε αυτό το σενάριο! (οκ, οι διατροφολόγοι ελπίζω ότι θα μας δικαιολογήσουν για μία μέρα)

PLAN B: FIX IT
Μετά από μία νύχτα γεμάτη make-up κι έντονο μακιγιάζ, φροντίστε λίγο το δέρμα σας…. Χρησιμοποιείστε όλες face masks, the foot masks, μάσκες ματιών… που θα σας κάνουν να αισθανθείτε καλύτερα! Σε αυτό σχέδιο….προσθέστε κι ένα καλό μπάνιο!

PLAN C: ΚΑΘΑΡΟΣ ΑΕΡΑΣ
Αφού ξυπνήσατε, ξαναγυρίσατε στο κρεβάτι και ξαναξυπνήσατε, οκ… είναι ώρα για λίγο καθαρό αέρα! Ντυθείτε, μακιγιαριστείτε ελάχιστα…και βγείτε από το σπίτι! Πάρτε ένα μεγάλο μπουκάλι νερό και μία αναζωογονητική βόλτα θα σας κάνει να αισθανθείτε καλύτερα από ποτέ!

Ουφ, πήραμε άφεση αμαρτιών από διατροφολόγους και γονείς, τώρα; Ο καθαρός αέρας είναι η καλύτερη θεραπεία για το hangover…

Πηγή: εδώ

You may also like