3 προϊόντα για να προσθέσεις στην beauty ρουτίνα σου

Η κάθε μία από εμάς έχει διαφορετικές συνήθειες όσον αφορά στην καθημερινή ρουτίνα φροντίδας του προσώπου μας. Σε αυτό που συμφωνούμε όμως όλες είναι στο κατά πόσο σημαντικό είναι να την προσέχουμε και να χρησιμοποιούμε τα κατάλληλα προϊόντα με όσο γίνεται μεγαλύτερη συνέπεια.

Σήμερα θα σας παρουσιάσουμε 3 προϊόντα που παρουσιάστηκαν πρόσφατα κι άξιζει να βρουν μία θέση στο Boudoir σας.

LIFTACTIV SUPREME H.A. EPIDERMIC FILLER

Το Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Filler είναι τo 1o Filler Υαλουρονικού Oξέος για πρόσωπο και μάτια που αναπληρώνει το 100% της καθημερινής απώλειας στην επιδερμίδα, για άμεσο και προοδευτικό αποτέλεσμα filling. Εμπλουτισμένο με υψηλή συγκέντρωση, 1.5 %, καθαρού Υαλουρονικού Οξέος υψηλού και χαμηλού μοριακού βάρους, Βιταμίνη Cg και Ιαματικό Ηφαιστειακό νερό της Vichy, υπόσχεται μείωση ρυτίδων κατά -47 % σε 6 εβδομάδες.

 Τα άμεσα αποτελέσματα του:

  •  Σε 1 εβδομάδα, η επιδερμίδα είναι ορατά πιο σφριγηλή
  •  Σε 2 εβδομάδες, γεμίζει τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές. Το Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Filler είναι δοκιμασμένο και ιδανικό για μετά από αισθητικές επεμβάσεις. Η υφή του είναι λεπτόρρευστη και ελαφριά και χρησιμοποιείται ως ιδανική βάση για μακιγιάζ. Η συσκευασία του προϊόντος είναι εμπνευσμένη από προϊόντα δερματολογικής πρακτικής που χαρακτηρίζονται για: ¡ Ασφάλεια καθώς η σύνθεση δεν έρχεται σε επαφή με τα δάχτυλα
  • Στοχευμένη εφαρμογή για διόρθωση των ρυτίδων στην καρδιά τους
  • Ακριβής δοσολογία καθώς με την πίεση του απλικατέρ απελευθερώνεται μόλις μια σταγόνα.

Το νέο Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Filler έχει αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα για την ευαίσθητη επιδερμίδα, καθώς είναι δερματολογικά ελεγμένο, μη φαγεσωρογόνο και υποαλλεργικό.

La Roche Posay Effaclar Duo(+)

Η Effaclar DUO(+) βελτιώνει κατά 24% την ποιότητα ζωής των ασθενών με ακμή σε 2 μήνες.

Όλη η αποτελεσματικότητα του αγαπημένου EFFACLAR DUO (+), με επιπλέον το κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας μοναδικό Aqua Posae Filiformis για την εξισορρόπηση του μικροβιώματος, την ενίσχυση της  φυσικής ανοσίας, και τη ρύθμιση της φλεγμονής.

Καινοτομία για την αντιμετώπιση της ακμής: “Στόχος της θεραπείας βάσει μικροβιώματος είναι η εξασφάλιση  ενός φυσιολογικού μικροβιώματος, μέσω της προστασίας ή αποκατάστασης της ισορροπίας των μικροβίων και  της αντικατάστασης ή ενίσχυσης της λειτουργίας του ξενιστή”

Δρ. Brigitte Dréno, Δερματολόγος, Τμήμα Δερματολογίας, Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Νάντης, Γαλλία.

Με την αγαπημένη ανάλαφρη υφή του EFFACLAR DUO (+) που εξασφαλίζει ματ αποτέλεσμα και ενυδάτωση όλη την ημέρα.

Ορατά αποτελέσματα σε όλους τους φωτότυπους.

Ενάντια στις υποτροπές για 3 μήνες.

ΝΕΟΣ PURE NIACINAMIDE 10 ΟΡΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΗΛΙΔΩΝ

Η La Roche-Posay καινοτομεί για ακόμα μια φορά θέτοντας στο στόχαστρο την υπερμελάγχρωση, με το Pure Niacinamide 10 Serum : τον πρώτο ορό με 10% Καθαρή Νιασιναμίδη, που καταπολεμά τις σκούρες κηλίδες μικροφλεγμονώδους προέλευσης . Το Pure Niacinamide 10 είναι μια πανίσχυρη σύνθεση που μειώνει την υπερπαραγωγή μελανίνης , διορθώνει τις κηλίδες και την υπερμελάγχρωση, και προλαμβάνει την επανεμφάνισή τους σε βάθος χρόνου.

Σπάζοντας τον φαύλο κύκλο της υπερμελάγχρωσης, αυτή η πανίσχυρη σύνθεση διορθώνει τις ορατές κηλίδες από την πρώτη εβδομάδα, και ταυτόχρονα προλαμβάνει την επανεμφάνισή τους μακροπρόθεσμα.

Με την απόλυτη λύση, προσφέροντας 10% Καθαρή Νιασιναμίδη, για υψηλή, κλινικώς αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα αλλά και υψηλή ανοχή, ακόμα και για το ευαίσθητο δέρμα.

Το Pure Niacinamide 10 Serum έχει δοκιμαστεί υπό δερματολογικό έλεγχο σε κάθε τόνο και τύπο δέρματος, συμπεριλαμβανομένων των σκούρων κηλίδων και των σημαδιών ακμής.

Είναι υποαλλεργικό, μη φαγεσωρογόνο, και κατάλληλο για πρόσωπο, λαιμό και χέρια.

Featured image: pexels.com/@shkrabaanthony

You may also like