3 ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΠΙΟ STYLISH ΟΤΑΝ ΦΟΡΑΣ ΦΑΡΔΙΑ ΠΟΥΛΟΒΕΡ

Όσο θα δροσίζει ο καιρός τόσο και τα αγαπημένα μας πλεκτά θα αρχίσουν να κυριαρχούν στις εμφανίσεις μας. Και βεβαίως το χειμώνα τα πιο χοντρά πουλόβερ θα γίνουν οι καλύτεροί μας φίλοι! Και γιατί όχι; Είναι στυλάτα, πρακτικά, και τόσο “χουχουλιάρικα”! Είναι φορές, όμως, που νιώθουμε πως περιορίζουν κάπως την ποικιλία των looksόπου μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε… Ή μήπως όχι;

               Φίλες μου, το αγαπημένο μας chunky πουλόβερ μπορεί να γίνει πολύ απλά ένα κομμάτι που θα απογειώσει ακόμη και το πιο απλό στυλ κολακεύοντας παράλληλα τη σιλουέτα μας! Κάνοντας μία μικρή μελέτη, κατέληξα στα τρία ευκολότερα τρικ που μπορούμε να αξιοποιήσουμε! Και μάλιστα, δοκιμάζοντάς τα η ίδια, σας τα παρουσιάζω για να δείτε πόσο διαφορετικό και πόσο κομψό θα γίνει το lookμας, ακόμη κι αν  πρόκειται για ένα street chic outfit με jeans!

               01 French tuck.

Είναι η τάση που κάνει “θραύση” και κάθε κορίτσι που αγαπάει τη μόδα θέλει να πετύχει έστω μία φορά μια που ταιριάζει σε outfits με παντελόνια αλλά και φούστες! Το αστείο είναι πως δεν είναι καν δύσκολο! Πιάνουμε το πουλόβερ στο κάτω κεντρικό τμήμα του, διπλώνουμε εκείνο το κομμάτι κι απλά το βάζουμε μέσα από το παντελόνι ή τη φούστα μας. Γυρίζουμε προς τα μέσα τον ποδόγυρο του πουλόβερ et voilà! Fun fact: μπορείς να “φοράς” αυτό το κόλπο όλο το χρόνο, καθώς εφαρμόζεται άνετα και σε t-shirts και πουκάμισα! Επίσης, ένα τέτοιο look θα απογειωθεί αν προσθέσουμε και μία ζώνη με εντυπωσιακή αγκράφα.

               02 Give it a twist.

Το συγκεκριμένο ίσως είναι πιο εφαρμόσιμο για τζιν παντελόνια ώστε να αποφύγουμε περιττό όγκο εκεί όπου θα κρύψουμε το πουλόβερ. Πιάνουμε το πουλόβερ, στρίβουμε μία ή δύο φορές (ανάλογα με τον ποδόγυρο) και κρύβουμε το τμήμα αυτό στο παντελόνι. Επίσης ιδανικό να συνδυαστεί και με μία ιδιαίτερη ζώνη!

               03 Η ζώνη έχει κι άλλες χρήσεις!

Με μόλις μία λεπτή ζώνη μπορείς να δημιουργήσεις το απόλυτο illusion! Φοράμε τη ζώνη όσο πιο ψηλά μπορούμε πάνω από το πουλόβερ. Την κουμπώνουμε στο σημείο που θα μείνει σταθερή χωρίς, φυσικά να μας πιέζει, και ξεκινάμε να στρώνουμε το πουλόβερ ώστε να καλύψουμε τη ζώνη και να “κρύψουμε” τον ποδόγυρο του πουλόβερ με το ίδιο το πουλόβερ. Αυτή η τεχνική είναι ιδανική για φούστες (ειδικά pencil) αλλά και πάνω από slip φορέματα.

               Εσείς δεν έχετε παρά να πειραματιστείτε με τα πουλόβερ και να δημιουργήσετε τα outfit που ταιριάζουν στο δικό σας στυλ! Enjoy it!

You may also like