4 Απολεπιστικά ειδικά για ξηρές επιδερμίδες

Μήπως το δέρμα σας αρχίζει να ξεφλουδίζει μόλις αρχίσουν να πέφτει ο υδράργυρος; Είναι πιθανό να έχετε ξηρό δέρμα. Εάν παρουσιάζετε παρόμοια συμπτώματα ανεξάρτητα από την εποχή, είναι πιθανό να έχετε ξηρό δέρμα (τον τύπο του δέρματος) σε σχέση με συμπτώματα ξηρού δέρματος που προκαλούνται από το περιβάλλον, τα οποία συχνά είναι προσωρινά.

Όταν αισθάνεστε το δέρμα σας σφιχτό και στεγνό, ίσως να νομίζετε ότι η απολέπιση είναι κακή ιδέα. Η αλήθεια είναι ότι όλοι πρέπει να απολεπίζουν το δέρμα τους κάθε τόσο, ώστε να αφαιρέσουν τα νεκρά κύτταρα και τις ακαθαρσίες που μπορεί να φράξουν τους πόρους και να οδηγήσουν σε θαμπή εμφάνιση και τραχιά υφή. Το κλειδί για τους ξηρούς τύπους δέρματος όμως, είναι πως πρέπει να προσέχουμε κάπως περισσότερο όσον αφορά τις επιλογές των προϊόντων μας. Αντί να αγοράσετε λοιπόν το πρώτο προϊόν που θα δείτε μπροστά σας, τσεκάρετε την ετικέτα του για να βεβαιωθείτε ότι είναι κατάλληλο για ξηρό δέρμα. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να αποφύγετε την υπερβολική αφυδάτωση ή τον ερεθισμό.

 

  1. Καθαρίζει απαλά και καταπραΰνει. Φροντίδα απολέπισης για την ευαίσθητη επιδερμίδα. Καθαρίζει βαθιά και λειαίνει την ευαίσθητη επιδερμίδα ενώ σέβεται τη φυσιολογική ισορροπία της.

 

  1. Το Cleansing Gelee με Life Plankton περιέχει μικροσκοπικούς κόκκους που το κάνουν ιδανικό για καθημερινή, ελαφριά απολέπιση – για κάθε τύπο επιδερμίδας, ακόμα και την ευαίσθητη. Εμπλουτισμένο με εκχύλισμα από άλγη L.Saccharina απομακρύνει και όλα τα ίχνη ρύπων, ένα προς ένα. Η επιδερμίδα δείχνει και είναι, καθαρή, αναζωογονημένη, υγιής.
  1. Gel ήπιας απολέπισης με λεπτούς κόκκους από κουκούτσια βερίκοκου, κατάλληλo για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Οι κόκκοι από κουκούτσια βερίκοκου και το jojoba απολεπίζουν απαλά την επιδερμίδα, απομακρύνοντας νεκρά κύτταρα και ρύπους χωρίς να αφυδατώνουν.Το εκχύλισμα σταφυλιού και το βιολογικό πράσινο τσάι αναζωογονούν και λειαίνουν την επιδερμίδα, προσφέροντας λαμπερή όψη. Το λάδι βερίκοκου προσφέρει τροφή, λάμψη και ζωντάνια.

 

  1. Το Lancome Exfoliating Rose Sugar Scrub αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα από την επιδερμίδα και χαρίζει ομαλή και ομοιόμορφη υφή στην επιδερμίδα, αφήνοντας ένα άνετο και λαμπερό αποτέλεσμα.

You may also like