Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 29 Νοεμβρίου

Την Παρασκευή αποχαιρετούμε το Νοέμβριο και πλέον μπήκαμε κι επίσημα στο χειμώνα. Αυτό σημαίνει πως το στυλ μας θέλουμε να είναι προσεγμένο κι οπωσδήποτε ζεστό! Αλλά ας δούμε πρώτα τι θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε και μετά… ραντεβού στη ντουλάπα μας!

Τι καιρό να περιμένουμε αύριο;

Ως επί το πλείστον νεφελώδης θα ξημερώσει η μέρα στην επικράτεια, με τις νεφώσεις αυτές να κλιμακώνονται σε σποραδικές βροχοπτώσεις, ενώ καταιγίδες αναμένονται στα ανατολικά και νότια της χώρας. Η μέση θερμοκρασία θα μειωθεί αισθητά και θα κυμανθεί μεταξύ 5°C και 12°C κι οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι – βορειοδυτικοί εντάσεως 5 έως 7 μποφόρ και στα νοτιοανατολικά από νότιες διευθύνσεις εντάσεως 4 έως 6 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

Τα stirrup παντελόνια είναι άλλο ένα κομμάτι των τάσεων των 90’s που φέτος κάνουν την επιστροφή τους και αυτά ταιριάζουν ιδανικά με ένα απαραίτητο για την εποχή φαρδύ πουλόβερ (η αντίθεση όγκου ενδείκνυται!)…

 

… και φυσικά με τις αγαπημένες μας μπότες ιππασίας!

 

Loro Piana boots

Ένα ζεστό και στιλάτο παλτό είναι πάντα μία σημαντική επένδυση και τα Marks & Spencer το γνωρίζουν αυτό!

 

M&S coat

Και βέβαια μία εξαιρετικη πρόταση για τσάντα ώμου έρχεται και πάλι από την Posset (προσωπική σημείωση: η συγκεκριμένη χωράει ΤΑ ΠΑΝΤΑ! :D )!

 

Posset shoulder bag

Από κοσμήματα μας αρκούν ένα ζευγάρι μικροί κρίκοι στα αυτιά κι ένα λεπτό “διπλό” δαχτυλίδι, όπως αυτό της Anna Sheffield στο οποίο μπορεί, αν το θέλουμε, να προστεθεί άλλο ένα ανάμεσα στα δύο τμήματά του!

 

Τέλος, μπορούμε να αφήσουμε ελεύθερα τα μαλλιά μας, προσθέτοντας μόνο ένα headband που προασμόζεται στο πίσω μέρος του κεφαλιού, με το αποτέλεσμα να φαίνεται κάπως έτσι!

 

Lelet Ny headband

Φυσικά μην ξεχνάτε πως εσείς δημιουργείτε το look κι όχι αυτό εσάς!

Οι μετεωρολογικές προβλέψεις είναι από το Freemeteo.

You may also like