4 Προϊόντα που χρειάζεται κάθε γυναίκα μετά τα 30

Αν η δεκαετία των είκοσι, είναι μια περίοδος ανακάλυψης όσον αφορά τις ρουτίνες ομορφιάς μας, η δεκαετία των τριάντα είναι μια δεκαετία που πλέον γνωρίζουμε πολύ καλά τι λειτουργεί και τι όχι, σε σχέση με τις ανάγκες μας. Είτε ξεκινήσατε από νωρίς, τις καλές συνήθειες φροντίδας της επιδερμίδας, όπως το να φοράτε αντηλιακό κάθε μέρα, να διατηρείτε ενυδατωμένο το δέρμα σας κάθε βράδυ και να το καθαρίζετε πάντα και σωστά είτε ελπίζετε πως θα καταφέρετε να αντιμετωπίσετε μερικά από τα σημάδια της γήρανσης που μόλις άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους, υπάρχουν κάποια βασικά προϊόντα που δεν πρέπει να λείπουν αν διανύετε τα πρώτα άντα σας…

 #1 Ενώ η ενυδάτωση ήταν το κλειδί της δεκαετίας των 20, τώρα είναι ακόμη πιο σημαντικό να αναζητήσετε κρέμες, λοσιόν και ορούς, πλούσια σε υγρασία … ειδικά τη νύχτα. Το δέρμα, κατά τη διάρκεια της νύχτας, αναπλάθεται τρεις φορές περισσότερο. Γι’αυτόν ακριβώς το λόγο, πρέπει να του δίνουμε τα κατάλληλα εφόδια. Αναβαθμίστε το skincare σας με αντιγηραντικά προϊόντα που θα αναζωογονήσουν την επιδερμίδα σας.

 #2 Σίγουρα, θυμάστε όλοι τους εαυτούς σας, να ψήνονται με τις ώρες κάτω από τον ήλιο. Και οι πιθανότητες είναι , πως μόλις φτάσατε στα τριάντα σας, αγωνίζεστε να καταπολεμήσετε μερικές σκοτεινές κηλίδες που υπάρχουν πάνω σας, ως τρανή απόδειξη των παρελθουσών αμαρτιών μας. Για να μειώσετε την εμφάνιση κάποιων ζημιών, σκεφτείτε τα peelings. Δεν πρέπει να τα συγχέουμε φυσικά, με τα ιατρικά peelings, τα οποία πρέπει να γίνονται μόνο από ειδικούς. Τα peelings του εμπορίου, μπορούν να βελτιώσουν κατά πολύ την υφή και την όψη της επιδερμίδας μας αλλά και να βοηθήσουν τα προϊόντα να απορροφούνται καλύτερα.

#3 Τη στιγμή που μπαίνουμε στα τριάντα, η ζωή μας γίνεται ξαφνικά πολύ πιο αγχωτική από ό, τι στις αρχές της δεκαετίας των είκοσι. Ξαφνικά έχουμε να διαχειριστούμε νοικοκυριό, οικογένεια και λοιπές κοινωνικές και επαγγελματικές υποχρεώσεις. Το άγχος είναι υπερβολικό και μπορεί να εμφανιστεί και ως σημάδια πρόωρης γήρανσης του δέρματος. Η έλλειψη ζωντάνιας, οι λεπτές γραμμές και το κουρασμένο δέρμα είναι συχνά ενδεικτικές πινακίδες ενός αγχωτικού τρόπου ζωής. Κάπως έτσι, μπήκαν τα έλαια και στην δική μου καθημερινότητα, όταν διαπίστωσα πως η ενυδατική και ο ορός μου, δεν ήταν αρκετά, για να νιώσω την επιδερμίδα μου ζωντανή και υγιή.

 #4 Εντάξει, αυτό μπορεί να το έχετε ξανακούσει, αλλά γνωρίζετε ότι τα χέρια σας είναι ένα από τα πρώτα μέρη που δείχνουν τα σημάδια της γήρανσης του δέρματος; Ανάμεσα στα δεκάδες πλυσίματα που δέχονται καθημερινά, ειδικά αν κινείσαι στη πόλη,  τα υποβάλουμε σε ξηρασία και ταλαιπωρία. Μια κρέμα χεριών με δείχτη προστασίας, πρέπει να είναι η επόμενη αγορά σας, για να τα προστατεύσετε έτσι όπως τους αξίζουν.

 

You may also like