4 Σοβαρά λάθη στο μακιγιάζ της Νύφης

Το θέμα του μακιγιάζ για το γάμο μας, είναι ένα τεράστιο κεφάλαιο, μιας και αυτό που πρέπει να θυμόμαστε είναι πως ο καλλιτέχνης που θα επιλέξουμε, θα είναι υπεύθυνος για το πρόσωπό μας, την σημαντικότερη ημέρα της ζωής μας. Συνεπώς, αυτό από μόνο του αρκεί για να μας δυσκολέψει σχετικά με την επιλογή του.

Στο σημείο αυτό, να αναφέρουμε πως τον makeup artist τον έχουμε επιλέξει ανάμεσα σε πολλούς άλλους γιατί έχουμε ήδη δει την δουλειά του. Ως γνωστόν άλλωστε, ο κάθε επαγγελματίας έχει την δική του πολύ προσωπική αισθητική, την οποία θα εφαρμόσει και σε εμάς. Αυτό σημαίνει πως του έχουμε εμπιστοσύνη και πως αφηνόμαστε στα χέρια του για να δημιουργήσει εκείνη την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας. Αφού έχουμε σιγουρευτεί λοιπόν τόσο για τον άνθρωπο που θα το αναλάβει όσο και για το τι ακριβώς θέλουμε, θα θέλαμε να μιλήσουμε σχετικά με τα συχνότερα λάθη που κάνουν οι μέλλουσες νύφες.

#1 Στον άντρα μου δεν αρέσει το έντονο μακιγιάζ

Ίσως να βγάζει κάτι το εξαιρετικά φεμινιστικό το παρακάτω σχόλιο. Αλλά η τελική μας εμφάνιση εκείνη την ημέρα, δεν αφορά κανέναν άλλο, εκτός από εμάς. Θεωρητικά, θέλουμε να του αρέσουμε εκείνη την ημέρα (όπως και κάθε άλλη μέρα), αλλά αν είναι να προσαρμόσουμε το μακιγιάζ μας, στα δικά του θέλω, τότε πιθανόν να αλλάξουμε αυτό που πραγματικά είμαστε.

#2 Έχω κάνει πολλά δοκιμαστικά

Το γεγονός πως έχετε κάνει τόσα δοκιμαστικά και παρ’όλα αυτά δεν έχετε καταλήξει σε κάποιο, δεν θεωρείται προς τιμήν σας. Αυτό μπορεί να σημαίνει δύο πράγματα. Είτε κανείς δεν ήταν αρκετά επαγγελματίας ώστε να βρει αυτό που σας ταιριάζει (πράγμα αδύνατο), είτε κανένα δεν είναι αρκετά καλό για εσάς. Καλό θα ήταν συνεπώς, να βρείτε μερικές φωτογραφίες με μακιγιάζ που σας άρεσαν, ώστε να καταφέρετε να τον καθοδηγήσετε σωστά.

#3  Δεν φοράω ρουζ

Ο σωστός επαγγελματίας, δεν ξέρει μόνο να σας βάψει και να κάνει μίξη των διαφόρων χρωμάτων για να δημιουργήσει αυτό που θέλει. Γνωρίζει επίσης πολύ καλά, ότι το νυφικό μακιγιάζ δεν είναι το ίδιο με ένα οποιοδήποτε άλλο βραδινό μακιγιάζ. Διαφέρει τόσο στην διάρκεια και στην ανοχή που πρέπει να έχει, όσο και στο ότι πρόκειται να εκτεθούμε σε τεράστιες εναλλαγές φωτός. Συνεπώς, τίποτα από τα προϊόντα που χρησιμοποιεί δεν είναι τυχαίο. Και όχι τίποτα δεν μπορεί να παραληφθεί.

#4 Μην έρθεις πολύ νωρίς γιατί δεν θα κρατήσει το μακιγιάζ μου

Ναι. Ξέρουμε. Η διαδικασία του νυφικού μακιγιάζ είναι πολύ ιδιαίτερη και χρειάζεται ειδικό χειρισμό. Το κραγιόν δεν πρόκειται να αντέξει όλη τη νύχτα. Για τον απλούστατο λόγο, ότι θα φιλήσετε, θα πιείτε και θα φάτε. Το μακιγιάζ του προσώπου σας όμως, δεν πρόκειται να αλλοιωθεί. Και ο σωστός επαγγελματίας γνωρίζει τον τρόπο να το πετύχει. Όταν όμως θέλετε, η επαγγελματίας να αναλάβει και τη μαμά σας, την κουμπάρα σας, την αδερφή σας και πόσες άλλες, τότε είναι αναμενόμενο να πρέπει ξεκινήσει από νωρίς. Όπως και να έχει, η νύφη είναι πάντα τελευταία στη σειρά, προκειμένου να δείχνει φρέσκια, δροσερή και λαμπερή.

Featured image: unsplash.com/@shotbycerqueira

You may also like