5 βήματα για refresh του μακιγιάζ για να βγεις μετά τη δουλειά

Δεν χρειάζονται πολλά για να μετατρέψεις το πρωινό μακιγιάζ σε απογευματινό – βραδινό με glam στοιχεία. Το μόνο που πρέπει να έχεις μαζί σου στη δουλειά, είναι το νεσεσέρ με τα απαραίτητα καλλυντικά. Τα υπόλοιπα άφησε τα σε εμάς!

  • Ανανέωσε το ρουζ ή βάλε bronzer

Μην αφήνεις τα πάντα στην τύχη τους! Αυτό που έχει μεγάλη σημασία στο τελικό αποτέλεσμα είναι η ισορροπία. Και όταν λέμε ισορροπία εννοούμε όλα τα στοιχεία του μακιγιάζ να αναδεικνύονται με σωστό και εντυπωσιακό τρόπο. Για παράδειγμα μην ξεχάσεις να ανανεώσεις το ρουζ σου (είτε πρόκειται για ροζ ή πιο πορτοκαλί αποχρώσεις) λίγο πριν φύγεις ή αν βάλεις bronzer σε μέτωπο και μήλα.

  • Δημιούργησε μια κομψή γραμμή eyeliner

Αφήνεις το eyeliner για πιο ιδιαίτερες περιστάσεις; Καλά κάνεις, αφού μια γραμμή από την αγαπημένη σου απόχρωση, αρκεί για να μετατρέψεις το πρωινό σε πιο βραδινό look. Αφού εφαρμόσεις το eyeliner στα πάνω βλέφαρα, μην ξεχάσεις να περάσεις πολλές στρώσεις μάσκαραγια να δώσεις επιπλέον ένταση στο βλέμμα.

  • Δώσε σημασία στις σκιές ματιών

Είσαι γενικά φαν του μίνιμαλ μακιγιάζ και νιώθεις ότι δεν είναι για εσένα οι υπερβολές; Τότε κάνε focus περισσότερο στις σκιές και εφάρμοσε την αγαπημένη σου απόχρωση. Φυσικά για να δώσεις τα night vibes, παίξε με την ένταση της σκιάς και με το σωστό blending.

  • Βάλε το αγαπημένο σου κραγιόν

Ίσως αποτελεί τον πιο άμεσο τρόπο που μπορείς να επιλέξεις αν θες βέβαια μέσα σε λίγα λεπτά να αλλάξεις το μακιγιάζ σου. Ένα και μόνο κραγιόν αρκεί για να δώσεις ένταση στο make-up και να πετύχεις την τέλεια εναλλαγή.

  • Φώτισε τις εσωτερικές γωνίες των ματιών

Τελικά δεν χρειάζεται να κάνεις πάρα πολλά για να αποκτήσει το μακιγιάζ σου night vibes. Βρες μια λαμπερή σκιά που εφαρμόζει σωστά και έχει το εφέ του ‘’νερού΄΄ και τοποθέτησε τη προσεχτικά στις εσωτερικές γωνίες του προσώπου. Το πόσο έντονες θα είναι, θα το αποφασίσεις εσύ!

Photo credits:  @inbeautmag / instagram

You may also like