5 μακιγιάζ για να αναδείξεις τα μάτια σου ενώ φοράς μάσκα

Πριν τον κορονοϊό όταν ήταν να φύγουμε από το σπίτι πάντα ελέγχαμε αν έχουμε πάρει τα κλειδιά, το κινητό και τη τσάντα μαζί μας. Η νέα πραγματικότητα όμως θέλει να παίρνουμε και τη μάσκα προστασίας πάντα μαζί, αφού αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μας. Με το μακιγιάζ όμως τι γίνεται; Τι μπορούμε να κάνουμε αν πρέπει να φοράμε μάσκα αρκετές ώρες μέσα στη μέρα; Η απάντηση κρύβεται στα μάτια και στο εντυπωσιακό μακιγιάζ που μπορείς να δοκιμάσεις!

Χρώμα παντού

Αν γενικά απέφευγες το χρώμα στα μάτια μέχρι σήμερα, τώρα είναι η ευκαιρία να το δοκιμάσεις. Καλύπτοντας το στόμα με τη μάσκα προστασίας όλα τα βλέμματα πάνε αμέσως στα μάτια, άρα τι καλύτερο να παίξεις με τις αγαπημένες σου χρωματιστές σκιές. Η νέα τάση βέβαια θέλει να συνδυάζουμε τη μάσκα με την σκιά μας και όπως καταλαβαίνεις μιλάμε για μια νέα beauty συνήθεια.

@inbeautmag (instagram)

Πρωταγωνίστρια, η μασκάρα

Τι πιο ωραίο να δώσεις ένταση και θηλυκότητα στα μάτια με αρκετές στρώσεις μασκάρα. Είναι μια εύκολη, πρακτική και γρήγορη κίνηση που μπορείς να επιλέγεις καθημερινά τόσο στη δουλειά όσο και σε μια έξοδο σου, που ξέρεις ότι επιβάλλεται η μάσκα προστασίας. Και τη στιγμή που θα νιώσεις ότι βαριέσαι το συγκεκριμένο μακιγιάζ, διάλεξε μασκάρα σε διάφορα χρώματα.

@inbeautmag (instagram)

Neon eyeliner

Μια ακόμα γρήγορη αλλά και fun επιλογή, είναι να εφαρμόσεις μια έντονη γραμμή eyeliner σε κάποιο neon χρώμα. Σίγουρα τόσο τα μάτια όσο και η ματιά σου θα ξεχωρίζουν από μακριά και εσύ παράλληλα θα είσαι εντυπωσιακή ακόμα και αν φοράς τη μάσκα προστασίας.

@inbeautmag (instagram)

Κλασικό μαύρο eyeliner

Για εσένα που είσαι κλασικό κορίτσι και θέλεις να νιώθεις safe και κομψή, συνέχισε να επιλέγεις το μαύρο eyeliner. Αν θέλεις κάθε μέρα να πρωταγωνιστεί στο μακιγιάζ σου, προσπάθησε να εφαρμόζεις την γραμμή του eyeliner με διαφορετικούς τρόπους, άλλη μέρα δοκίμασε πιο λεπτή γραμμή και άλλη πιο παχιά, έτσι για αλλαγή.

@inbeautmag (instagram)

Cool smokey eye

Δεν υπήρχε περίπτωση να μην αναφέρουμε το αγαπημένο smokey eye. Τώρα που το φθινόπωρο είναι τόσο κοντά, ξεκίνα τους πειραματισμούς και δοκίμασε smokey eye σε όλες τις ‘’ζεστές’’ και γλυκιές αποχρώσεις που θα τονίσουν τα μάτια σου με τον σωστό τρόπο. Η μάσκα προστασίας που θα φοράς, θα δώσει περισσότερη ένταση στα ήδη εντυπωσιακά smokeyμάτια σου. Τέλειο;

@inbeautmag (instagram)

Photo credits :  banner @KOURTNEYKARDASH/  @inbeautmag (instagram)

You may also like