5 τρικ για να τολμήσετε το σκούρο κραγιόν ΤΩΡΑ!

Εάν πάντα ονειρευόσασταν να δοκιμάσετε ένα σκούρο κραγιόν, τώρα είναι η ώρα. Ως γνωστόν η “φασαρία” που δημιουργείται γύρω τους είναι μεγάλη, και μπορεί να προκαλέσει έναν κάποιο δισταγμό, μιας και οι σκούρες αποχρώσεις είναι γνωστές ότι ξεθωριάζουν εύκολα, λερώνουν τα δόντια μας και μεγεθύνουν τα πιθανά ελαττώματα που μπορεί να έχουν τα δόντια μας, που διαφορετικά θα μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητα.

Όλα όμως μπορούν να γίνουν, και μάλιστα σωστά, με την κατάλληλη προετοιμασία και τις σωστές κινήσεις. Και όπως όλα έδειξαν, στα τελευταία catwalks, τα κλασσικά μπορντό, μωβ, δαμασκηνί, καφέ και μαύρα κραγιόν, έχουν επιστρέψει για τα καλά, μιας και κρατώντας μινιμαλιστικό το υπόλοιπο μακιγιάζ, μπορούμε να στρίψουμε πολλά κεφάλια προς εμάς.

  1. Όταν επιλέγουμε χρώματα που ανήκουν σε τόσο σκούρα παλέτα, καλό είναι να χρησιμοποιούμε πρώτα ένα μολύβι χειλιών, το οποίο πέρα από το περίγραμμα που θα μπορέσουμε να δημιουργήσουμε, γεμίζοντας και το εσωτερικό των χειλιών, το κραγιόν θα κρατήσει περισσότερο.
  2. Επιλέξτε ένα κραγιόν με ματ ή αδιαφανές φινίρισμα, ώστε να μην χαθεί η ένταση του χρώματος. Επιπλέον, τα διαφανή φινιρίσματα τείνουν να εξασθενούν γρήγορα, να σπάνε και να δίνουν την εμφάνιση μιας βρώμικης και πρόχειρης εφαρμογής.
  3. Εάν το σκούρο κραγιόν σας, αποδυναμώνει το υπόλοιπο πρόσωπό σας, εφαρμόστε λίγο περισσότερο ρουζ και γυαλάδες στα ζυγωματικά, για να φωτίσετε την επιδερμίδα σας. Θέλει προσοχή όμως, γιατί αν το παρακάνετε, θα παραπέμπετε σε goth look, κάτι που δεν θέλουμε. Επίσης, μια κουκκίδα μεταλλικής σκιάς στις εσωτερικές γωνιές των ματιών σας, προσθέτει επιπλέον ένταση.
  4. Αποφύγετε την εφαρμογή κάποιου lip gloss, πάνω από το κραγιόν, γιατί θα επηρεάσει πολύ την διάρκειά του και το κραγιόν θα σπάσει και θα ξεθωριάσει πιο γρήγορα.
  5. Φιξάρετε τις άκρες των χειλιών σας, με λίγη διάφανη πούδρα. Με αυτό τον τρόπο θα εμποδίσετε το κραγιόν από το να «τρέξει» και να ξεφύγει από τα όρια.

You may also like