6 Λόγοι για να (μην) απατήσει μία γυναίκα

Πόσο πιστές μπορούμε σήμερα να είμαστε σε έναν άντρα; Μπορεί να μας καλύψει όλες τις ανάγκες μας; Ή απλά συμβιβαζόμαστε σε μία σχέση για να μην είμαστε μόνες μας; Και αν το κάνουμε αυτό θα είμαστε ευτυχισμένες; Ή θα παρατηρούμε κάθε αρσενικό που περνάει από μπροστά μας; Αν όμως μία γυναίκα έχει φτάσει στο σημείο να απατήσει το φίλο της το παρακάτω άρθρο θα την βοηθήσει να δει τι την ώθησε σε αυτή την πράξη αλλά και τρόπους ώστε να μην το κάνεις.

  • Η αρχή της σχέσης: Μπήκες σε μία σχέση με κάποιον που δεν ήθελες αλλά σου άρεσε ο τρόπος που σε φλέρταρε και είπες να δοκιμάσεις. Και καλά έκανες. Αλλά μήπως δεν έδωσες χρόνο σε αυτή την σχέση να ωριμάσει; Και μπήκες στον πειρασμό να τον απατήσεις; Καταλαβαίνω στην αρχή της σχέσης είμαστε μπερδεμένες αλλά την επόμενη φορά άσε αυτό τον άνθρωπο να σου δείξει πως αισθάνεται και που ξέρεις ίσως να είναι μία σχέση που θα ήθελες να έχεις!
  • Αδιαφορία: Έχεις φτάσει στο στάδιο που η σχέση σου πλέον έχει πέσει σε ρουτίνα; Δεν έχεις κάτι να συζητήσεις με τον άνθρωπο που είχες ερωτευτεί κάποτε; Πριν κάνεις την απερισκεψία σου σαν συμβουλή σου λέω να συζητήσετε λίγο για την σχέση σας και να βρείτε τρόπους να την ανανεώσετε όπως μία εκδρομή οι δύο σας μακρυά από όλους και όλα. Ακόμα και αν δεν έχετε χρόνο ένα Σαββατοκύριακο είναι αρκετό για να ηρεμήσετε, να χαλαρώσετε και φυσικά να αναθερμάνετε την σχέση σας!
  • Συναισθηματική ανεπάρκεια: Πολλές φορές θα ήθελες ένα γλυκό λόγο, ένα χάδι, μία αγκαλιά αλλά πλέον ο σύντροφός σου δεν το κάνει αυτό δεν ήρθε ο καιρός να τον απατήσεις αλλά να τον χωρίσεις γιατί πολύ απλά δεν παίρνεις αυτό που θες και σιγά σιγά ανακαλύπτεις ότι έρχεσαι τελευταία στην ζωή του και προτεραιότητα πλέον για αυτόν έχει ή η δουλειά, ή φίλοι ή η οικογένεια του. Οπότε φύγε όσο πιο γρήγορα μπορείς γιατί αργά ή γρήγορα θα παραστρατήσεις.
  • Επικοινωνία: Οι ατελείωτες υπέροχες συζητήσεις που κάνατε και εσύ χανόσουν στα μάτια του πλέον έχουν σταματήσει. Μην πανικοβάλλεσαι δεν ήρθε το τέλος του κόσμου. Αργά ή γρήγορα αυτό θα τελείωνε γιατί μάθατε καλά ο ένας τον άλλον. Ήρθε η κατάλληλη στιγμή να πάτε της σχέσης σας ένα βήμα παρακάτω (συμβίωση, γάμος) και όχι να την διαλύσετε. Άκουσε την καρδιά σου και συνέχισε.
  • Μαζί του έχεις χάσει τον εαυτό σου: Σου έχει επιβάλλει να αλλάξεις για αυτόν και το δέχτηκες; ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ. Αν τον απατήσεις δεν φταις εσύ αλλά αυτός που σε έκανε να απαρνηθείς τον χαρακτήρα σου και κυρίως την προσωπικότητα σου. Ότι και να είσαι το έχεις επιλέξει και φυσικά έχεις συμφιλιωθεί με αυτό. Συμβουλή πες του τι σου έκανε, απάτησε τον και μετά χώρισε τον. Ο εαυτό σου να θυμάσαι αξίζει να έχει έναν άνθρωπο δίπλα του για αυτό που εκπέμπει και όχι κάποιον να προσαρμόσει τα θέλω του πάνω σου.
  • Όταν τσακώνεστε ακόμα και για τα πιο ασήμαντα πράγματα: Πολλές φορές αυτό κουράζει και εσένα και την σχέση σου. Πριν όμως σκεφτείς να τον απατήσει με κάποιον που ταιριάζεις πιο πολύ ίσως να αναλογιστείς αλλά και να σκεφτείς τι νιώθεις για τον άνθρωπο που έχεις. Ίσως να έχει πιεστεί από τους ρυθμούς της ζωής. Μην βγάλεις γρήγορα συμπεράσματα. Δώσε λίγο χρόνο στην σχέση σου και ίσως να σου βγει σε καλό. Μπορεί απλά να είναι μία κρίση που περνάνε όλα τα ζευγάρια. Αλλά μαζί μπορείτε να το ξεπεράσετε μέσα από μία μεγάλη συζήτηση.

Πριν κάνεις οποιαδήποτε ατασθαλία στην σχέση σου “μπες” στην θέση του φίλου σου. Καλύτερα να ξεκαθαρίζεις τα πράγματα και αργότερα να πηγαίνεις παρακάτω στην στην ζωή σου! Κανείς δεν θέλει να μπλέκει το παρελθόν με το παρόν και το μέλλον. Οπότε σαν συμβουλή σου λέω μην γυρίσεις σελίδα, απλά άλλαξε το βιβλίο.

 

 

You may also like