8+1 φετίχ των ανδρών για τις γυναίκες, από την Γιάννα Σαλή

fetichΌλες έχουμε αναρωτηθεί και ίσως ακόμη ψάχνουμε την απάντηση: Τι είναι αυτό που θέλουν οι άντρες; Τι τους αρέσει πάνω στις γυναίκες; Ίσως εμείς να ξέρουμε 9 μικρά φετίχ που τραβούν την προσοχή των αρσενικών, είτε μας αρέσει είτε όχι. Οπότε για να δούμε τι  είναι αυτό που τους ελκύει πάνω μας, με την πρώτη ματιά.

Piercing: Συνειδητά ή ασυνείδητα και κυρίως αν δεν είναι υπερβολικό, το piercingείναι ένα από τα πράγματα που τραβάει την προσοχή των αντρών “με την πρώτη ματιά” γιατί κυρίως το θεωρούν απίστευτα sexy ιδιαίτερα αν βρίσκεται στον αφαλό.

Που πήγε το σουτιέν;:Ναι χωρίς σουτιέν καλά διάβασες. Αν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία γυναικών που μπορούν και χωρίς αυτό (χωρίς βέβαια, να γίνονται ρεζίλι ή πρόστυχες) έχεις με μαθηματική ακρίβεια τραβήξει την προσοχή ενός άνδρα.

Η γοητεία της “άγνωστης” κοπέλας: Ναι τους αρέσει μία κοπέλα που δεν μιλάει πολύ για τον εαυτό της και κρατάει ένα μυστήριο. Οι άντρες την θεωρούν ως θήραμα προς κατάκτηση και κυρίως εξερεύνηση ως προς το άγνωστο.

Γόβες:Πάντα άρεσε στους άντρες να βλέπουν μία καλοντυμένη κοπέλα. Από πάνω μέχρι κάτω. Χρειάζεται για μια ακόμη φορά να επαναλάβουμε ότι τα ψηλά τακούνια είναι μεγάλο φετίχ για τους άντρες ακόμα και όταν συνδυάζονται με ένα απλό μαύρο φόρεμα ή ένα εντελώς αδιάφορο ντύσιμο.

Μακριά μαλλιά:Οι γυναίκες με μακριά μαλλιά φαίνονται πάντα μοιραίες στα ματιά των αντρών. Και κυρίως έχω ακούσει από άντρες να δηλώνουν ότι τους αρέσει να χαϊδεύουν τα μαλλιά της κοπέλας τους  είναι πάντα τόσο απαλά  και ειλικρινά τα δάχτυλα τους χάνονται εκεί μέσα.

Κοίτα με στα μάτια: Μια γυναίκα που κοιτάζει στα μάτια αυτόν με τον οποίο μιλάει είτε εκείνος είναι ένας άντρας ή μία γυναίκα χωρίς να τον αποφεύγει, μεταδίδει σιγουριά και δημιουργεί μία υπέροχη αίσθηση στους άλλους.

a31eb177a40de1729b612329601d1ec9Lets talk about sex: Μια γυναίκα που δεν φοβάται και δεν νιώθει αμηχανία όταν πρόκειται να μιλήσει για θέματα που θεωρούνται ταμπού όπως είναι το σεξ, πόσο μάλλον όταν στην συζήτηση συμμετέχουν και άντρες, θεωρείται από εκείνους απλά ακαταμάχητη. Αρκεί να κρατάς τις ισορροπίες, δηλαδή από την μία να μην είναι σεμνότυφη αλλά και από την άλλη να μιλάει για το σεξ με το χυδαίο τρόπο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: 7 facts που δείχνουν ότι ταιριάζετε

Μίλα μου: Μια γυναίκα με την οποία ένας άντρας μπορεί να μιλήσει σχεδόν για τα πάντα χωρίς βεβαίως αυτό σημαίνει ότι μιλά ίσια και όμοια με τον κολλητό του είναι σίγουρα επιθυμητή. Μηχανές, ποδόσφαιρο και δουλειά είναι μερικά από τα θέματα τα οποία μπορείς να θίξεις και εσύ μέσα σε μία συζήτηση εφόσον γνωρίζεις κάποια από αυτά τα θέματα. Αλλά πρόσεξε χωρίς υπερβολές δεν πρέπει να γίνεις υποκατάστατο των φίλων του.

Make me upΤο μακιγιάζ είναι στοιχείο θηλυκότητας αλλά μέσα σε ορισμένα όρια. Μια γυναίκα με lookαλά Καρναβάλι της Πάτρας σίγουρα τερματίζει τελευταία στις προτιμήσεις ενός άντρα σε σχέση με μία κοπέλα που είναι διακριτική στο makeupτης.

9 μικρά φετίχ που παρατηρούν οι άντρες πάνω μας και ίσως να μην το έχουμε καταλάβει. Αλλά μην ξεχνάτε ότι κάθε αρσενικών είναι διαφορετικό και πρέπει να βρείτε εσείς το δικό του μικρό φετίχ που είδε σε εσάς.!!!!

Περισσότερα για τη Γιάννα Σαλή, μπορείτε να διαβάσετε εδώ 

You may also like