9 Λόγοι για να έχει μία γυναίκα “κολλητό” έναν άνδρα

Πολλές φορές σκέφτομαι πως θα ήταν η ζωή μας χωρίς φίλους. Με ποιούς θα μοιραζόμασταν τις εμπειρίες μας; Με ποιους θα γελούσαμε; Ποιός θα μας στήριζε σε μια δύσκολη στιγμή; Ποιος θα έτρεχε δίπλα μας; Κάποιοι λένε ότι ένας σύντροφος μπορεί να τα κάνει αυτά. Εγώ δεν συμφωνώ με αυτό γιατί είναι φορές που δεν μπορώ να σκεφτώ την ζωή μου χωρίς τον παιδικό μου κολλητό φίλο και όσες έχετε έναν τέτοιο στην ζωή σας θα δείτε παρακάτω ότι τον χρειάζεστε πιο πολύ από όσο πιστεύατε  μέχρι και σήμερα.

  • Η αντρική άποψη: Πάντα θα σου χρειαστεί η πολύτιμη-αντρική άποψη του κυρίως στα ερωτικά σου. Να ξέρεις θα σου λύσει ότι απορίες έχεις πάνω σε αυτό το θέμα. Και φυσικά θα αναφερθεί στην φράση που λένε όλα τα αρσενικά και βέβαια ισχύει “οι άντρες είμαστε απλοί άμα θέλουμε μία γυναίκα κάνουμε κατευθείαν κίνηση, εσείς οι γυναίκες  περιπλέκετε τα πράγματα και αναλύετε τα πάντα.” Οπότε την επόμενη φορά που θα σου δώσει έστω και μία συμβουλή για τα ερωτικά σου καλό θα ήταν να την ακολουθήσεις ίσως να ξέρει κάτι παραπάνω. Ίσως κάποια στιγμή θα έρθει και εκείνος να ζητήσει την δική σου γυναικεία άποψη!
  • Ο αγαπούλας: Μπορεί να είστε πάνω από δέκα χρόνια φίλοι και να μην σου έχει πει ούτε μία φορά “σε αγαπώ”. Αλλά να ξέρεις ότι σε αγαπάει και μάλιστα πάρα πολύ. Δεν το λέει αλλά στο δείχνει με έναν δικό του μοναδικό τρόπο. Το “σε ευχαριστώ” ή το “να προσέχεις” είναι η πιο μεγάλη ένδειξη αγάπης του για σένα. Ή ότι σε αφήνει να καπνίζεις δίπλα του παρόλο που εκείνος είναι φανατικός αντικαπνιστής (true story).
  • Κύριος Γρανάζης: Χάλασε ο θερμοσίφωνας σου; Το αμάξι σου δεν παίρνει μπρος; Τρέχουν νερά από το πλυντήριο; Αν πάρεις ένα τηλέφωνο τον κολλητό σου θα τρέξει κοντά σου μαζί με τα εργαλεία του για να σε βοηθήσει ό,τι ώρα και αν είναι ή όσο κουρασμένος και αν νιώθει από την δουλειά του. Αν όμως σου επιδιορθώσει τις ζημιές να ξέρεις βαθιά μέσα σου δεν θα σου παρα-χτυπήσει ποτέ ότι δεν κάλεσες κάποιον ειδικό και πήρες τηλέφωνο εκείνον και ο λόγος είναι ότι του δείχνεις απεριόριστη εμπιστοσύνη και τον κάνεις να νιώθει καλύτερος και χρήσιμος στην ζωή σου.
  • It’s shopping day today: Είναι Σάββατο πρωί και έχεις απίστευτη όρεξη για ψώνια. Αντί να καλέσεις την κολλητή σου πάρε τηλέφωνο τον κολλητό σου. Η βοήθεια του θα σου είναι πολύτιμη γιατί θα σου μιλήσει σαν άντρας για τα ρούχα που δοκιμάζεις και θα σου πει πραγματικά τι σου πηγαίνει και τι όχι. Ίσως πολλές γυναίκες να πουν ότι οι άντρες βαριούνται στα μαγαζιά μαζί μας αλλά αν σου πει την άποψή του για τα ρούχα που δοκιμάζεις θα τελειώσετε σύντομα και μετά θα μπορέσετε να ξεκουραστείτε στο πλησιέστερο καφέ και να μιλήσετε για τα νέα της εβδομάδας.
  • Ένα με το πάτωμα: Είσαι στα πατώματα επειδή χώρισες; Έχεις βάλει τέρμα στο ραδιόφωνο σου  Θεοδωρίδου ή Celine Dion; Η αυτοπεποίθηση σου έχει φτάσει τρίτο υπόγειο; Και το πιο κύριο δεν έχεις δώσει κανένα σημείο ζωής σε όλη την παρέα σου; Ο κολλητός σου θα τρέξει και θα έρθει κάτω από το σπίτι σου και θα σου χτυπάει το κουδούνι και δεν θα φύγει μέχρι να του ανοίξεις. Εκείνος έχει καταλάβει τι έχεις οπότε έχει εφοδιαστεί με σοκολάτες, παγωτό και ποτά για να του πεις τι έχει συμβεί. Όμως δεν θα σε αφήσει να βυθιστείς και άλλο στην στεναχώρια σου. Θα σου δώσει δύναμη να πας παρακάτω, θα σου ανεβάσει την διάθεση σου, θα σου πει έναν καλό λόγο για να βγείτε με την παρέα σας και θα σε στείλει στο δωμάτιο σου λέγοντας σου “Ντύσου, πλύσου και γίνε μία κούκλα γιατί σήμερα θα βγούμε. Δεν σε αφήνω άλλο εδώ μέσα”.
  • Συνεννόηση μπουζούκι; : Πάντα υπάρχει ένα αστείο που έχεις εσύ με τον κολλητό σου που δεν μπορεί να καταλάβει κανένας άλλος γύρω σας. Το χρησιμοποιείς πάντα και οι περισσότεροι σας κοιτάζουν με ένα μεγάλο βλέμμα απορίας. Ή ίσως να έχετε δημιουργήσει έναν δικό σας κώδικα επικοινωνίας και έτσι πολλές φορές να του πεις τα πάντα από την έκφραση του προσώπου σου ή των ματιών σου χωρίς να σας πάρει κανείς είδηση αλλά εσείς να έχετε πει τα πάντα μεταξύ σας.
  • Εμείς ζευγάρι;;; Όχι: Έχεις στην δουλειά σου έναν εκνευριστικό τύπο που σε θέλει και δεν μπορείς με τίποτα να τον ξεφορτωθείς;; Το κόλπο είναι απλό και αποτελεσματικό για να τον απομακρύνεις. Παρουσίασε τον κολλητό σου σε αυτόν σαν σχέση σου και δεν θα έχεις ξανά πρόβλημα με τους ανεπιθύμητους άντρες στην ζωή σου. ( Δοκιμασμένο!!!)
  • Think Positive: Μήπως στις μέρες μας έχουμε ξεχάσει να σκεφτόμαστε λίγο θετικά; Έχουμε γίνει λίγο απαισιόδοξες; Αλλά έχουμε αντίδοτο για αυτή την πάθηση και είναι ο καλύτερός μας φίλος που έχουμε πάντα δίπλα μας γεμάτος ζωντάνια και χαρά για την ζωή και μας βάζει και εμάς τις ίδιες να σκεφτούμε την θετική πλευρά της ζωής.
  • Γάμος;;;; Θα δούμε: Εσύ η ίδια είσαι κατά του γάμου αλλά θέλεις να παντρέψεις τον κολλητό σου. Πάντα όταν κάνει σχέση ή η συζήτηση καταλήγει στα ερωτικά του του υπενθυμίζεις ότι εσύ θα τον στεφανώσεις. Ακόμα και να μην θέλει να παντρευτεί ή αν δεν έχει κλειστεί η θέση της γυναίκας που θέλει να έχει δίπλα του για μια ζωή εσύ θα είσαι πάντα έτοιμη στην θέση της κουμπάρας.

Νιώθω ειλικρινά περήφανη και ευτυχισμένη που έχω έναν τέτοιο φίλο δίπλα μου. Είναι πάντα κοντά μου στα δύσκολα και στα εύκολα στα σημαντικά αλλά και στα ασήμαντα. Γιατί κακά τα ψέματα οι φίλοι μας είναι η οικογένεια που διαλέγουμε για να ζήσουμε μαζί τους κάθε στιγμή της ζωής μας.

You may also like