ΕΛΛΗ ΦΛΕΓΓΑ: “ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΜΙΑ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ, ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ!”

Γνώρισα την Έλλη Φλέγγα, πριν από πολλά χρόνια ως Διευθύνουσα Σύμβουλο της Holmes Place. Μία δυναμική γυναίκα, μητέρα τριών παιδιών, με θετική ενέργεια κι αύρα. Διαβάζοντας γι’ αυτή μαθαίνουμε ότι έχει δημιουργήσει την ΜΚΟ Charity4U για τη στήριξη αθλητών, έχει κολυμπήσει σκυταλοδρομία τη Μάγχη για την ELEPAP και στηρίζει δράσεις για Zero Waste οικονομία.

Στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, κατεβαίνει ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος στον Δήμο Κηφισιάς, δίπλα στον Βασίλη Ξυπολυτά.

-Μετά τα Holmes, έχεις ιδρύσει μία αλυσίδα boutique fitness studio. Είσαι μητέρα 3 παιδιών και δεινή αθλήτρια. Τι άλλο πρέπει να γνωρίζουμε για εσένα;

Έλλη Φλέγγα: Η ενασχόληση με την άθληση έβαλε στη ζωή μου και τη φιλοσοφία του αθλητισμού: Στόχοι, τόλμη, οργάνωση, αυτοπειθαρχία, συνεργασία, υγιεινός τρόπος ζωής. Για πολλούς η άσκηση είναι μόνο αν υπάρχει ελεύθερος χρόνος. Για άλλους όπως εμένα η άσκηση είναι προϋπόθεση για να νοιώθω δυνατή και δημιουργική. Είναι η πιο σημαντική πηγή ενέργειας μου όλα αυτά τα απαιτητικά χρόνια. Αυτό πρεσβεύω και αυτό θέλω και προσπαθώ να μεταδώσω στους γύρω μου. Όποιος ανακαλύψει τα πολλαπλά οφέλη της καθημερινής άσκησης σύντομα θα καταλάβει ότι αυτή η απλή καθημερινή ρουτίνα ακόμη και σύντομης διάρκειας, είναι ελιξίριο ζωής.

-Πώς αποφάσισες να ασχοληθείς με τα κοινά; Γιατί είπες ΝΑΙ στον Βασίλη Ξυπολυτά;

Έλλη Φλέγγα: Η ζωή είναι γεμάτη από προκλήσεις και προσκλήσεις! Σε κάποιες λέμε όχι και σε κάποιες ναι. Στην πρόσκληση του Βασίλη Ξυπολυτά είπα ΝΑΙ για τρεις λόγους. Πρώτος ότι δεν είμαι ευχαριστημένη από την κατάσταση της πόλης μου. Δεύτερος ότι δεν μου αρέσει να διαμαρτύρομαι για τα στραβά, αν δεν είμαι η ίδια διατεθειμένη να κάνω κάτι γι’αυτά. Ο τρίτος λόγος έχει να κάνει με τον ίδιο τον Βασίλη Ξυπολυτά. Ζήτησε τη βοήθειά μου ένας νέος, μορφωμένος, δραστήριος άνθρωπος, με όραμα, με καινοτόμες και μελετημένες σκέψεις, με εμπειρία στη διοίκηση. Ενοιωσα ότι η προσπάθεια του αξίζει ένα ΝΑΙ από εμένα.

– Αναρωτιέμαι πόσο εύκολο   είναι να βρεθεί χρόνος για όλα αυτά;

Έλλη Φλέγγα: Πάντα βρίσκεις χρόνο για κάτι που αγαπάς και σου αρέσει. Σίγουρα θυσιάζοντας κάτι άλλο.

-Τι πιστεύεις ότι θα έπρεπε να έχει γίνει αυτά το χρόνια και σε ποιόν τομέα θεωρείς ότι είσαι πολύτιμη;

Έλλη Φλέγγα: Είναι πρώτη φορά που βάζω υποψηφιότητα οπότε δεν έχω βαθιά γνώση των θεμάτων όμως βλέπω μια πόλη που της λείπουν τα βασικά όπως καθαριότητα, ασφάλεια, κυκλοφοριακό. Η δική μου αγάπη θα είναι πάντα ότι έχει να κάνει με τον Αθλητισμό και το Πράσινο.

-Πόσο βοηθούν τα  social media στην καμπάνια σου;

Έλλη Φλέγγα: Λόγω του προγράμματος μου που δεν μου επιτρέπει να κάνω το προεκλογικό πόρτα-πόρτα, βασίστηκα στα social media. Μέχρι τώρα δεν είχα καν προφιλ στο Facebook. Και μάλλον θα χρειαστεί να μάθω και το TikTok!

-Σε ποιόν δημότη απευθύνεσαι;

Έλλη Φλέγγα: Έχω ένα moto στην ζωή μου που λέει “enjoy the little things in life” Αυτό θα ήθελα να μπορώ να προσφέρω στους δημότες. Μια πιο όμορφη, χαρούμενη και ποιοτικά αναβαθμισμένη καθημερινότητα!

You may also like