Επιστρέφει η Reese Witherspoon ως Elle Woods;

Είναι η αγαπημένη… ξανθιά του σινεμά καθώς επιβεβαίωσε και ταυτόχρονα διέψευσε όσα εικάζονται για τις ξανθιές – χρυσομαλλούσες φίλες μου, κάνετε άνετα κόμμα! Οι δε δύο ταινίες του 2001 και του 2003 έκαναν θραύση εμπορικά, ενώ κι από την κριτική σκοπιά δε στερήθηκαν! Οι συζητήσεις για μία τρίτη ταινία “Legally Blonde” κρατούν αρκετό καιρό, αλλά φαίνεται πως η υλοποίησή της ίσως γίνει γεγονός.

               Και οι ελπίδες για την επιστροφή της Reese Witherspoon ως Elle Woods στη μεγάλη οθόνη αναβιώσαν χάρη σε μία συνέντευξη της ηθοποιού στο USA Today. Για την ακρίβεια, η Witherspoon οφείλει την επιθυμία της να επαναφέρει την Elle στο “Top Gun: Maverick”.

               “Πραγματικά ελπίζω το ‘Legally Blonde 3’ να προκύψει όπως πρέπει. Θα είναι ακριβώς όπως συνέβη με το ‘Top Gun’, λάτρεψα τη δόση νοσταλγίας που πρόσθεσαν. Το sequel θα μπορούσε να μας εμπνεύσει για το τι θα θέλαμε για την Elle Woods.”

               Τα σχέδια για μία τρίτη ταινία “Legally Blonde υπάρχουν από το 2018… Όμως έκτοτε το project έχει βιώσει πολλές αλλαγές που το καθυστέρησαν – και το καθυστερούν. Οι τελευταίες εξελίξεις ήταν το Μάιο του 2020 όταν ανακοινώθηκε πως η Mindy Kaling θα υπογράφει το σενάριο της ταινίας. Τον Απρίλιο που μας πέρασε η Kaling υποσχέθηκε πως προσπαθεί να δώσει στην Elle αλλά και την κολλητή της, Paulette (Jennifer Coolidge) μία “juicy” ιστορία.

               Τι λέει η Mindy Kaling;

Ίσως έρθει λίγο πιο αργά από όσο υπολογίζαμε αρχικά. Αλλά το φαντάζομαι σαν τους ‘Avengers’ της Reese με εκείνη να είναι ο Captain America. Και δε θα ήθελα να καταστρέψω μία τέτοια ιστορία.”

Η Reese Witherspoon υποστηρίζει αυτήν τη σκοπιά . Έχει δηλώσει πως θέλει να προσέξει την ιστορία και τους χαρακτήρες της, σε καμία περίπτωση δε θα συμβιβαζόταν με κάτι μέτριο”.

Εμείς πολύ απλά θα πούμε “ναι, φέρτε πίσω την Elle” ενώ χτυπάμε δαχτυλάκια (no Thanos pun intention here!)!

Πηγή: Bustle

You may also like