Έχετε δει πιο γλυκό Geppetto από τον Tom-Hanks ;

Τι μάθαμε για το live action “Pinocchio”που σκηνοθετεί ο Robert Zemeckis.

               Όλοι μας μεγαλώσαμε με τον “Πινόκιο” κι η εκδοχή της Disney είναι σαφώς η πιο αναγνωρίσιμη και δημοφιλής. Λογικό είναι, λοιπόν, η Disney να θέλει να δώσει ένα live action make over στην κλασσική της ταινία. Άλλωστε φαίνεται πως είναι αποφασισμένη να συστήσει εκ νέου στο σινεφίλ κοινό τις παραγωγές που την έφτασαν εκεί που είναι.

               Έτσι, για τον “Pinocchio” της, η εταιρεία επιστρατεύει τον βραβευμένο με Oscar σκηνοθέτη Robert Zemeckis, με στόχο να εκτελέσει καθήκοντα… Γαλάζιας Νεράιδας και να δώσει ζωή στην άτακτη μαριονέτα με τη μεγάλη καρδιά. Ο Zemeckis, με τη σειρά του αναθέτει σε έναν… παλιό του γνώριμο το ρόλο του μπαμπά του Pinocchio. Φυσικά ο παλιός γνώριμος δεν είναι άλλος από τον Tom Hanks!

               Δίνοντας μία μικρή γεύση του φιλόδοξου remake, η Disneyδημοσίευσε μία πρώτη εικόνα του τι περιμένουμε να δούμε στη μεγάλη οθόνη. Κι ο Tom Hanks ήδη κερδίζει τις καρδιές μας ως γλυκός Geppetto πριν καν δούμε το trailer!

Το cast

               Στο πλευρό του Hanks θα δούμε τη Cynthia Erivo στο ρόλο της Γαλάζιας Νεράιδας, ενώ για το Luke Evans (που θα υποδυθεί τον Αμαξά) είναι το δεύτερο Disney project μετά το “Beauty And TheBeast”. Την ίδια στιγμή τη φωνή του στον Πινόκιο (ο οποίος προφανώς θα ζωντανέψει με CG treatment) θα δώσει ο Benjamin Evan Ainsworth (τον γνωρίσαμε στο ρόλο του Miles στο “The Haunting Of Bly Manor” του Netflix), ενώ ο Joseph Gordon-Levitt κι ο Keegan-Michael Key θα υποδυθούν τους Gimini Cricket και την Αλεπού, αντίστοιχα.

               Καθώς τον “Πινόκιο” έχουν αφηγηθεί ουκ ολίγοι δημιουργοί, η Disneyελπίζει το remakeτης να κατακτήσει το κοινό. Στόχος της εταιρείας είναι να κάνει πρεμιέρα το Σεπτέμβριο στην πλατφόρμα Disney+, προλαβαίνοντας την πιο σκοτεινή εκδοχή του σκηνοθέτη Guillermo del Toro για το Netflix.

               Δεν ξέρω για εσάς, αλλά ο Tom Hanks ως Geppetto ήδη είναι γκανιάν για μένα!

               Πηγή &photo: Empire

You may also like