Forårsruller με σολωμό & σπανάκι

ΥΛΙΚΑ:
4-5. φύλλα για πίτα ( ή για springroll)
250 g σολομού
250 γρ σπανάκι, κατεψυγμένο ή φρέσκο, αλλά βρασμένο
αλατοπίπερο

springrolls spinach salmonΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ:
Διαλέξτε πόσα φύλλα springroll από τη συσκευασία θα χρησιμοποιήσετε και βάλτε τα υπόλοιπα στην κατάψυξη
Ξεπαγώστε το σπανάκι ή ξεπλύντε το φρέσκο ​​και βάλτε το σε μια κατσαρόλα για να βράσει λίγο. Κόψτε το σολομό σε μικρά κομμάτια. Στραγγίξτε το σπανάκι, να μην έχει καθόλου υγρά και ψιλοκόψτε το.
Πάρτε ένα φύλλο τη φορά και βάλτε τη γέμιση σύμφωνα με τη φωτογραφία και διπλώστε το. Βάλτε τα springroll πάνω σε λαδόκολλα ή φύλλο ψησίματος στο φούρνο και ψήστε στους 225 βαθμούς για περίπου 15 λεπτά.
Σερβίρονται ζεστά ή κρύα….

Πηγή: εδώ

You may also like