FOUR SEASONS ASTIR PALACE HOTEL ATHENS: ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΡΙΒΙΕΡΑ

Ως περίοδος ανανέωσης, χαρούμενης επανασύνδεσης και περισυλλογής, το Πάσχα είναι μια θαυμάσια ευκαιρία να συγκεντρωθείτε με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα καινα μοιραστείτε μαζί τους σημαντικές στιγμές.

Το Four Seasons Astir Palace Hotel Athens είναι το ιδανικό μέρος στην Αθήνα για να περάσετε τις ημέρες του Πάσχα,απολαμβάνοντας την ανοιξιάτικη λιακάδα με θέα στη θάλασσα του Σαρωνικού.

«Ο κόσμος επιστρέφει στην κανονικότητα μετά από μερικά δύσκολα χρόνια, αλλά με μια νέα κατανόηση του τι πραγματικά έχει σημασία», σχολιάζει ο Jann Kaiser, Hotel Manager του ξενοδοχείου. «Το Πάσχα είναι ακόμη μια υπενθύμιση για ένα ελπιδοφόρο μέλλον με τους αγαπημένους μας. Αυτό το Πάσχα, είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε επισκέπτες από όλο το κόσμο αλλά και πολλούς Έλληνες στο Four Seasons Astir Palace Hotel Athens για να περάσουμε μαζί τους αυτές τις ημέρες», καταλήγει. 

Από τις 7 Απριλίου, οι επισκέπτες κατά την άφιξή τους στο στολίδι της Αθηναϊκής Ριβιέρας —που βραβεύτηκε με Πέντε Αστέρια στα πρόσφατα βραβεία του Forbes— μπαίνουν σε ανοιξιάτικο κλίμα με τις δημιουργικές συνθέσεις εποχιακών λουλουδιών που θα επιμεληθεί το καλλιτεχνικό team του Studio 7. Σοκολατένια πασχαλινά αυγά και ένα βιβλίο ζωγραφικής του Αστερίξ θα περιμένουν τα μικρά παιδιά, με ένα πλήρες πρόγραμμα δραστηριοτήτων—που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων κυνήγι θησαυρού αυγών, διακόσμηση πασχαλινών μπισκότων, χειροτεχνίες και face painting— διαθέσιμο από τις 14 έως τις 16 Απριλίου, για το Ορθόδοξο Πάσχα.

Η Taverna37 υποδέχεται την πασχαλινή περίοδο με τον νέο σεφ, Αλέξανδρο Κοσκινά

Την Κυριακή του Πάσχα, οι επισκέπτες και οι θαμώνεςτου ξενοδοχείου καλούνται σε ένα αυθεντικό και ελληνικό πασχαλινό γεύμα στην Taverna37: ένα ξεχωριστό πασχαλινό μενού με αλμυρές και γλυκές ελληνικές λιχουδιές που δημιουργήθηκε από τον νέο σεφ Αλέξανδρο Κοσκινά.

Αντλώντας έμπνευση από παραδοσιακές ελληνικές συνταγές, ο γεννημένος στην Κέρκυρα σεφ έχει αφήσει το στίγμα του στη γαστρονομία, εξελίσσοντας εδώ και 20 χρόνια τις δεξιότητές του στην κουζίνα. Διαθέτει, μάλιστα, στο βιογραφικό του συνεργασίες με τους καλύτερους παραγωγούς της χώρας και στόχος του είναι να μεταδίδει σε κάθε πιάτο του αρώματα, αναμνήσεις και γεύσεις από την παραδοσιακή ελληνικήκουζίνα.

Καθ’ όλη τη Μεγάλη Εβδομάδα και μέχρι την Κυριακή του Πάσχα, η Taverna37 θα σερβίρει ελληνικά σαρακοστιανά πιάτα κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού γεύματος (13:00-15:00).

Δημιουργία αναμνήσεων στο Mercato

Από αύριο έως την Τρίτη 18 Απριλίου, το πρωινό στο Mercato, μετατρέπεται σε πασχαλινό, με μυρωδάτο τσουρέκι και ζωγραφική αυγών για τους μικρούς επισκέπτες.

Το Μεγάλο Σάββατο, οι επισκέπτες μπορούν να γιορτάσουν το τέλος της Σαρακοστής στο Mercato με το παραδοσιακό πρώτο γεύμα, τη μαγειρίτσα, κατόπιν αιτήματος. Αυτή η παραδοσιακή συνταγή διατίθεται και μέσω του In Room Dining.

Ένας χώρος για περισυλλογή και απόκτηση νέων εμπειριών

Οι επισκέπτες που θα επιλέξουν να μείνουν την περίοδο του Πάσχα στο Four Seasons Astir Palace Hotel Athens θα βρουν ένα παραθαλάσσιο καταφύγιο ηρεμίας και ξεκούρασηςμέσα στη φύση που θα τους συναρπάσει.

Για τους λάτρεις του wellness, το luxurious spa του ξενοδοχείου, εμπνευσμένο από τον Ιπποκράτη, περιλαμβάνει το The Fountain House: ένα καταφύγιο μόνο για ενήλικες με σπήλαιο αρωματικών ρεμάτων, ντους με ψύξη, σάουνα και χαμάμ. Οι οικογένειες μπορούν επίσης να χαλαρώσουν μαζί με κοινές θεραπείες.

Στο τέλος κάθε γεμάτης ημέρας, τα σύγχρονα καταλύματα του Four Seasons Astir Palace Hotel Athens δίνουν προτεραιότητα στη χαλάρωση και τη φροντίδα.

Γιαπερισσότερες πληροφορίες για το Πάσχα στο Four Seasons Astir Palace Hotel καλέστε στο +30 210 890 1000 ή επισκεφτείτε την ιστοσελίδα fourseasons.com/athens/

You may also like