Fudge με λευκή σοκολάτα & φιστίκια Αιγίνης, από την Εβίνα Καπιτζόγλου

by The K-magazine

ΥΛΙΚΑ:
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
360 γραμμάρια λευκή κουβερτούρα (2 πλάκες)
1/2 φλιτζάνι τσαγιού φιστίκια Αιγίνης ανάλατα
1 κουταλιά της σούπας λικέρ Amaretto

Fudge6ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ:
Σ΄ένα μπολ, λιώνουμε τη λευκή κουβερτούρα στο φούρνο μικροκυμάτων ή σε μπεν-μαρί και μετά προσθέτουμε το ζαχαρούχο, το λικέρ και τα φιστίκια. Ανακατεύουμε καλά.

Στρώνουμε μια λαδόκολλα σε ένα μικρό ταψάκι 20 Χ 20 cm και βάζουμε μέσα το μείγμα. Το αφήνουμε στο ψυγείο να παγώσει καλά (για τουλάχιστον 10-12 ώρες).

Ξεφορμάρουμε από το ταψί, αφαιρούμε τη λαδόκολλα και το κόβουμε σε μικρές μπουκίτσες.
Τις διατηρούμε στο ψυγείο (αν περισσέψουν-λέμε τώρα).

Διαβάστε τη συνέντευξη που παραχώρησε η Εβίνα Καπιτζόγλου στην Χριστίνα Θεοχάρη, μέσα στο πλαίσιο Astro meets gastro, εδώ και μπείτε στο Cookandfeel.gr για περισσότερες συνταγές.

You may also like