Αρχικά πρέπει πρώτα να ξεπεράσουμε το πόσο στιλάτος και όμορφος είναι ο σκύλος της Negin Mirsalehi. Ακούει στο όνομα Mosey και λατρεύουμε το γεγονός ότι έχουν ντυθεί και οι δύο με τις ίδιες αποχρώσεις. Το look της όμορφης Negin είναι μια έξυπνη και πολύ άνετη επιλογή για τις πρώτες μέρες του φθινοπώρου και όχι μόνο.

How to style:

Συγκεκριμένα η Νegin επέλεξε ένα σχεδόν total λευκό outfit, το οποίο ‘’έσπασε’’ με μια πινελιά γαλάζιου. Τα πράγματα είναι απλά, συνδύασε ένα κλασικό λευκό t-shirt με ένα ψηλόμεσο baggy παντελόνι. Το ολοκλήρωσε με ένα γαλάζιο boyfriend πουκάμισο και φυσικά με ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια στους τόνους του γκρι και του λευκού. Όσον αφορά τα αξεσουάρ, η μικρή ροζ τσάντα ταίριαξε ιδανικά με τα υπόλοιπα items και πρόσθεσε κάτι διαφορετικό σε όλο το outfit.

To do:

Πρόκειται για ένα φρέσκο, κομψό και τόσο άνετο look, το οποίο εμείς ήδη βάλαμε στη λίστα με τα πρώτα φθινοπωρινά μας ντυσίματα. Από τη μια το λευκό κρατάει μια καλοκαιρινή αίσθηση. Από την άλλη το πουκάμισο μας προστατεύει από τις εναλλαγές του καιρού και από τα πρώτα ψυχρά φθινοπωρινά βράδια. Το μυστικό σε αυτό το minimal αλλά τόσο στιλάτο outfit είναι ο συνδυασμός των αποχρώσεων, η μεθοδική έλλειψη των πολλών αξεσουάρ και των κοσμημάτων. Δεν ξεχνάμε το πουκάμισο που είναι σαν να το έχει δανειστεί από το αγόρι της και το οποίο δίνει μια cool αισθητική που τόσο μας αρέσει να δοκιμάζουμε στο street style.

Welldone Negin!

Photo credits : @neginmirsalehi (instagram)

You may also like