Hobbit: Ένα υπέροχο ταξίδι, και γι’ αυτό είμαστε σίγουροι

Σας έχει λείψει το Σάιρ, ο Gandalf; Αν χαμογελάτε και, αν στη σκέψη και μόνο ότι θα τους συναντήσετε ξανά, αισθάνεστε σαν παιδί που περιμένει με ανυπομονησία το καινούργιο παιχνίδι, τότε ήρθε η στιγμή σας. Η αξεπέραστη τριλογία του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών» έρχεται κοντά μας με ένα διαφορετικό τρόπο αυτή τη φορά, αλλά και πάλι οι περισσότεροι από εκείνους που αγαπήσαμε και περάσαμε τόσα μαζί τους θα είναι εδώ.
Εκτός από τον –προσωπικά- λατρεμένο μου μάγο, στο Hobbit θα βρούμε πάλι, τον Lord Elrond, τη Galadriel, τον Legolas αλλά και τον Frodo. Με μεγάλη μου χαρά σας ανακοινώνω ότι είμαστε μία από τις χώρες που κάνουν πρεμιέρα πριν από την Αμερική και την Αγγλία. Αν το ταξίδι της ταινίας θ είναι αναπάντεχο μένει να το δούμε, όμως είμαι απόλυτα βέβαιη ότι θα είναι συναρπαστικό γιατί ακόμα και το site της είναι σαν ένα ταξίδι φαντασίας. Δεν έχετε παρά να κάνετε ένα κλικ και να το καταλάβετε από μόνοι σας.

http://www.thehobbit.com/#content=home

Ας επανέλθουμε όμως, για όσους από εσάς δεν έχετε διαβάσει το βιβλίο ή δεν έχετε κάνει την απαιτούμενη έρευνα για να ξέρετε τι ετοιμάζεστε να δείτε, η ιστορία έχει ως έξης: Ο Bilbo Baggins μπαίνει σε μία «παρέα» που προσπαθεί να ανακτήσει το χαμένο Βασίλειο του Erebor από τον φοβερό δράκο Smaug. Εκείνος που τον επέλεξε και τον προσέγγισε έξω ήταν ο Gandalf the Grey. Έτσι ο Bilbo βρίσκει τον εαυτό του σε μία ομάδα με δεκατρείς νάνους και με επικεφαλής τον θρυλικό πολεμιστή, Thorin Oakenshield. Το ταξίδι τους στη περιπέτεια ξεκίνα και είναι γεμάτο από ύπουλα και βλοσυρά εδάφη πλημμυρισμένα από Goblins, Orcs, Wargs, γιγάντιες αράχνες, Shapeshifters και Μάγους όχι πάντα σαν τον Grey.


Αν και ο στόχος τους βρίσκεται στην Ανατολή και στις ερημιές του Lonely Mountain πρώτα θα πρέπει να ξεφύγουν από τις goblin σήραγγες, όπου εκεί ο Bilbo θα συναντήσει ένα πλάσμα που θα του αλλάξει τη ζωή για πάντα. Το όνομα του δεν σας είναι καθόλου άγνωστο, λέγεται Gollum. Εδώ ο Bilbo όχι μόνο θα ανακαλύψει την πονηριά και το θάρρος που κρύβει μέσα του, σε βαθμό που εκπλήσσει ακόμα και τον ίδιο, αλλά θα και το δαχτυλίδι που έχει απροσδόκητες και χρήσιμες ιδιότητες. Αν και είναι ένα απλό, χρυσό δαχτυλίδι, είναι εκείνο που τελικά συνδέεται με την τύχη όλων των πλασμάτων της Μέσης Γης, με τρόπους που ένας μικρός Hobbit, δεν μπορεί ξέρει.

Εμείς όμως έχουμε μία μικρή ιδέα σε τι μπελάδες μπορεί ένα απλό δαχτυλίδι να βάλει ολόκληρες φυλές στη Μέση Γη και πόσες μάχες δοθήκαν μέχρι να το «καταπιεί» η λάβα και να μας φύγει το άγχος. Είσαστε έτοιμοι να βυθιστείτε ξανά στον κόσμο του Peter Jackson και σε μία περιπέτεια που θα σας ταξιδέψει μέσα σε έναν άλλο μαγικό, ονειρικό, φανταστικό και υπέροχο σύμπαν; Το ερωτηματικό λειτουργεί στην κυριολεξία ως σημείο στίξης για να δικαιολογήσει τον ερωτηματικό χαρακτήρα της πρότασης, διότι αν κρίνω από την αναμονή των γύρω μου, μάλλον θα μετράτε τις μέρες μέχρι να έρθει η ώρα που θα κλειστείτε σε κάποια σκοτεινή αίθουσα και θα γίνετε κομμάτι αυτής της ταινίας για τα 170 λεπτά που διαρκεί.
Εξάλλου και εμείς αυτό περιμένουμε!

 

[vsw id=”G0k3kHtyoqc” source=”youtube” width=”425″ height=”344″ autoplay=”no”]

You may also like