Η ακαταμάχητη Chiara Ferragni

Στη μόδα, το κίνητρο είναι αυτό που θα λειτουργήσει ως πρόκληση για να μη σταματάς να θέλεις ανανέωση κάθε εποχή. Οι νέες τάσεις πάντα μας κεντρίζουν το ενδιαφέρον και μπορούν να μας δώσουν ώθηση στο να επιλέγουμε τι πραγματικά μας αρέσει, έτσι ώστε να μετατρέψουμε ή να διαφοροποιήσουμε το look ή το στυλ. Η δυναμική παρουσία της Chiara Ferragni αποτελεί ταυτότητα του στυλ και μας ωθεί να αλλάξουμε, καθώς η Άνοιξη έρχεται και τα χρώματα από μουντά και σκούρα, γίνονται ευτυχώς ανοιχτόχρωμα και φωτεινά, δίνοντας αισιοδοξία στην ημέρα μας.

Chiara’s Way

  Το ασπρόμαυρο κυριαρχεί κάθε εποχή και η Chiara ξέρει να το αναδεικνύει τέλεια με το ξεχωριστό της στυλ! Η σούπερ blogger ξέρει πως αυτός ο συνδυασμός δεν θα φύγει ποτέ από την γκαρνταρόμπα όσα χρόνια κι αν περάσουν. Το μόνο που αλλάζει είναι ο τρόπος που το φοράει. Μας προκαλεί να βάλουμε ένα κοντό μπλουζάκι σε λευκή απόχρωση, χαρίζοντας μας το άνετο καθημερινό στυλ σε απόλυτη ομοιοχρωμία με το λευκό ασύμμετρο σακάκι. Το γνωστό λευκό σε αντίθεση με το κομψό στενό μαύρο παντελόνι είναι ένα «σενάριο» που θέλει τόλμη! Κινείται με απλότητα στα διακριτικά της αξεσουάρ όπως το κολιέ και τα minimal δαχτυλίδια, ενώ δίνει χώρο για ανατροπή το πολύχρωμο extreme foot wear, καθώς η αισθητική του αποτελεί την κομψότητα και την υπέρβαση του συγκεκριμένου look.

Look Fantastic

Επιπλέον έμφαση χαρίζει με το makeupδίνοντας χρώμα στο βλέμμα. Purple eyes και μπεζ καφέ χείλη δημιουργούν ζεστασιά και αντίθεση με το ασπρόμαυρο τόνο. Το hair styling ξεχωρίζει για το ατημέλητο και ανέμελο νεορομαντικό σύνολο. Τόλμησε και εσύ όπως εκείνη και αφέσου στον πειρασμό των νέων τάσεων.

Photo credits: @chiara Ferragni/instagram

You may also like