Η ΑΘΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ TOP ΠΟΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΓΙΑ SINGLES

Μια νέα έρευνα από την Compare the Market αποκαλύπτει τους καλύτερους προορισμούς στην Ευρώπη για να ζουν και να εργάζονται οι singles. Η έρευνα ανέλυσε το κόστος των ραντεβού ανά πόλη αλλά και τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας. 

Το Τόκυο βρίσκεται πρώτο στη λίστα ενώ από τις 50 πόλεις που αναλύθηκαν η Αθήνα βρίσκεται στην 22η θέση στην Ευρώπη και 37η παγκοσμίως!

Άλλες πόλεις που περιλαμβάνονται στην πρώτη δεκάδα είναι η Bagong, η Βουδαπέστη και η Πράγα.

  • Μια νέα έρευνα της Compare The Market Australia αποκάλυψε τις καλύτερες πόλεις για να ζουν οι εργαζόμενοι εργένηδες με βάση το κόστος ενός ραντεβού, η τιμή του ενοικίου και η ταχύτητα του διαδικτύου.
  • Το Τόκιο κατέλαβε την κορυφή της λίστας με το 4ο χαμηλότερο ποσοστό ανεργίας και την 13η ταχύτερη ταχύτητα διαδικτύου από τις πόλεις που αναλύθηκαν

Όταν μετακομίζουμε για να εργαστούμε στο εξωτερικό, δεν έχουμε πάντα έναν σύντροφο στο πλευρό μας για να γνωρίσουμε νέους πολιτισμούς, κουζίνες και εμπειρίες. Έτσι, ως εργένηδες, ποιες είναι οι καλύτερες πόλεις για να ζήσετε και να εργαστείτε και να βρείτε τον έρωτα;

H Compare The Market εξέτασε 7 παράγοντες, όπως το κόστος ενός ραντεβού, το ποσοστό ανεργίας, τις ταχύτητες λήψης στο διαδίκτυο και τις τιμές των ενοικίων σε όλο τον κόσμο, και κατέταξε τις καλύτερες πόλεις από την υψηλότερη προς τη χαμηλότερη με βάση τη συνολική βαθμολογία τους.

Η Κοπεγχάγη προσφέρει την ταχύτερη ταχύτητα διαδικτύου για απομακρυσμένη εργασία

Όταν πρόκειται για  εργασία απτο σπίτι στο εξωτερικό, η γρήγορη ταχύτητα του διαδικτύου είναι απαραίτητη για τη βέλτιστη παραγωγικότητα. Για όσους η τεχνολογία αποτελεί βασικό συστατικό της εργασίας τους, η Κοπεγχάγη (Δανία) έχει την ταχύτερη ταχύτητα με 123,96 Mbps, ακολουθούμενη από τη Ζυρίχη και τη Στοκχόλμη.

Και τέλος, θα θελήσετε να μείνετε κάπου όπου το ενοίκιο είναι προσιτό, και η Σόφια (Βουλγαρία) ταιριάζει απόλυτα σε αυτή την περιγραφή με το μέσο μηνιαίο ενοίκιο να είναι μόλις 288 ευρώ.

Ο Anthony Fleming, γενικός διευθυντής ασφαλίσεων υγείας, ζωής και προστασίας εισοδήματος της Compare the Market, εξηγεί πώς ένα συμβόλαιο προστασίας εισοδήματος θα μπορούσε να είναι επωφελές για όσους ελπίζουν να εργαστούν στο εξωτερικό: “Εάν βρίσκεστε σε διακοπές εργασίας, η διατήρηση μιας πηγής εισοδήματος σε περίπτωση ατυχήματος μπορεί να είναι η διαφορά μεταξύ μιας ευχάριστης και μιας καταστροφικής εμπειρίας.

“Αυτό που είναι σημαντικό να έχετε κατά νου είναι ότι ενώ τα περισσότερα συμβόλαια προστασίας εισοδήματος θα σας καλύψουν οπουδήποτε στον κόσμο, ορισμένα έχουν περιορισμούς ή αυξημένα ασφάλιστρα, ανάλογα με το πού ταξιδεύετε.

“Εάν συμβεί το χειρότερο και δεν μπορείτε να εργαστείτε, στις περισσότερες περιπτώσεις θα πρέπει να επιστρέψετε στην χώρα σας για θεραπεία προκειμένου να υποβάλετε αίτηση. Διαφορετικά, οι αποζημιώσεις θα καταβάλλονται μόνο για περιορισμένο χρονικό διάστημα”.

Για να ανακαλύψετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις καλύτερες πόλεις για εργαζόμενους εργένηδες, πατήστε εδώ

Featured image: unsplash.com/@seminapsichogiopoulou

You may also like