Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΜΠΛΕ ΣΤΟ BEAUTY!

Όταν μας λένε για μπλε μακιγιάζ ματιών, οι περισσότεροι από εμάς, σκεφτόμαστε την δεκαετία του ’80. Τότε που καθετί neon, βίωνε μεγάλες δόξες. Έντονα και πολύχρωμα outfits, που συνδυαζόντουσαν με εξίσου έντονα αξεσουάρ και μακιγιάζ. Αλλά η τολμηρή αυτή τάση κάνει μια μεγάλη επιστροφή, με τους πιο διάσημους makeup artists να τα βλέπουν όλα μπλε… Ξεκινώντας από την εβδομάδα της μόδας της Νέας Υόρκης, εξαπλώνεται και στις άλλες πρωτεύουσες της μόδας.

Εμείς διαλέξαμε τα καλύτερα, που θα μας ανανεώσουν, θα μας φτιάξουν τη διάθεση και θα μας κάνουν να ξεφύγουμε από ένα ακόμα nude makeup. Διακριτικά eyeliner, δυναμικά smokey και εκκεντρικά cat eyes, ήρθα για να μας δείξουν και να μας αποδείξουν πως το μακιγιάζ, είναι όντως ένα τεράστιο παιχνίδι με τα χρώματα.

  • Περάστε με ένα μπλε μολύβι ματιών το εσωτερικό των κάτω βλεφάρων. Θα δώσει ένα pop χαρακτήρα στο μακιγιάζ σας. Θα ξεκουράσει το βλέμμα σας και θα σας ανανεώσει.
  • Ας μην αναφέρω πάλι την αδυναμία μου, γύρω από τα smokey looks, γιατί θα γίνω γραφική. Ένα χρωματιστό smokey όμως, πάντα κερδίζει τις εντυπώσεις ακόμα και στις πιο επίσημες εμφανίσεις.
  • Αν δεν κάνετε μεταβολή, μόλις ακούτε τη λέξη eyeliner, τότε επιλέξτε ένα έντονο γαλάζιο. Πέραν της απόλυτης τάσης, είναι και ένα μακιγιάζ που μπορεί κυριολεκτικά να σας ακολουθήσει κάθε ώρα της ημέρας, αναβαθμίζοντας όλη σας την εμφάνιση.

Εμείς προτείνουμε τα παρακάτω beauty items για να δημιουργήσετε το look σας:

Featured image: freepik.com/@valuavitaly

You may also like