Η ταινία Black Panther Wakanda Forever τώρα διαθέσιμη στο Disney+

Τώρα, η ταινία του Ryan Coogler που ήρθε για να αποτίσει φόρο τιμής στον σπουδαίο Chadwick Boseman είναι διαθέσιμη στο Disney+. To Black Panther: Wakanda Forever προστίθεται με αυτόν τον τρόπο στις υπόλοιπες 16 ταινίες του σύμπαντος της Marvel που είναι διαθέσιμες στο Disney+ σε ποιότητα IMAX Enhanced.

Στην ταινία των Marvel Studios, η βασίλισσα Ραμόντα (Angela Bassett), η Σούρι (Letitia Wright), ο Εμ Μπάκου (Winston Duke), η Οκόγιε (Danai Gurira) και οι Ντόρα Μιλάτζε (συμπεριλαμβανομένης της Florence Kasumba), αγωνίζονται για να προστατεύσουν το έθνος τους από τις παγκόσμιες δυνάμεις που παρεμβαίνουν μετά τον θάνατο του βασιλιά Τι Τσάλα.

Καθώς οι κάτοικοι της Ουακάντα προσπαθούν να αποδεχθούν όσα τους προμηνύει το μέλλον, οι ήρωες πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις τους με τη Νάκια των Σκύλων του Πολέμου (Lupita Nyong’o) και τον Έβερετ Ρος (Martin Freeman) για να διαγράψουν μια νέα πορεία για το βασίλειο της Ουακάντα.

Με τον Tenoch Huerta Mejía στο ρόλο του Νάμορ, βασιλιά ενός κρυμμένου υποθαλάσσιου έθνους, στην ταινία πρωταγωνιστούν επίσης οι Dominique Thorne, Michaela Coel, Mabel Cadena και Alex Livinalli.

Η ταινία «Black Panther: Wakanda Forever» σε σκηνοθεσία του Ryan Coogler και παραγωγή Kevin Feige και Nate Moore, είναι τώρα διαθέσιμη στο Disney+.

You may also like