Η VICHY ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΝΕΟ CAPITAL SOLEIL UV-AGE DAILY TINTED

Το UV-AGE DAILY παρέχει προηγμένη προστασία UVB SPF50+ και UVA PF46 προλαμβάνοντας τη φωτογήρανση και, ταυτόχρονα, διορθώνοντας τα ήδη υπάρχοντα σημάδια φωτογήρανσης, συμπεριλαμβανομένων των κηλίδων.

Χάρη στη δύναμη της τεχνολογίας Netlock (κατοχυρωμένη με πολλαπλά διπλώματα ευρεσιτεχνίας) και των αντιγηραντικών ενεργών συστατικών, η εξαιρετικά ανάλαφρη, υδάτινη υφή του σχηματίζει ένα φιλμ προηγμένης προστασίας UV με αόρατο φινίρισμα χωρίς λευκά υπολείμματα.

Για πρώτη φορά, η Vichy Laboratories δημιουργεί με επιτυχία μια νέα γενιά προστασίας UV. Αλλάζει τα δεδομένα χάρη στο αόρατο φινίρισμα και τη φυσική αίσθηση άνεσης που προσφέρει στην επιδερμίδα. Το μυστικό πίσω από την πρωτοποριακή αυτή σύνθεση είναι το NETLOCK, η νέα μας τεχνολογία που έχει κατοχυρωθεί με πολλαπλά διπλώματα ευρεσιτεχνίας. Αυτή η καινοτομία βασίζεται στις θεμελιώδεις αρχές των γαλακτωμάτων. Τα φίλτρα UV παγιδεύονται σε μικροσταγονίδια γέλης που, μόλις εφαρμοστεί στο δέρμα, σχηματίζει ένα εξαιρετικά λεπτό, ομοιόμορφο και ανθεκτικό φιλμ.

CAPITAL SOLEIL UV-AGE DAILY ΜΕ ΧΡΩΜΑ/ ANTI PHOTO-AGEING WATER FLUID TINTED

Το νέο CAPITAL SOLEIL UV-AGE DAILY με χρώμα παρέχει προηγμένη προστασία ενάντια σε UVA, UVB ΜΕ SPF 50+ & ορατό φως.

Έχει ελαφριά κάλυψη και δίνει ομοιομορφία στον τόνο της επιδερμίδας

CAPITAL SOLEIL UV-AGE DAILY/ ANTI PHOTO-AGEING WATER FLUID

Το CAPITAL SOLEIL UV-AGE DAILY παρέχει προηγμένη προστασία UV ενάντια σε ρυτίδες & κηλίδες με κλινικά αποδεδειγμένη αντιγηραντική αποτελεσματικότητα.

Η υποαλλεργική του σύνθεση είναι σχεδιασμένη για βέλτιστη ασφάλεια και δεν περιέχει σιλικόνες είτε μικροπλαστικά.

You may also like