ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΧΩΡΙΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΑ ΜΑΛΛΙΑ

  Η θερμοκρασία ανέβηκε απότομα και το καμπανάκι κινδύνου μόλις χτύπησε! Αυτό σημαίνει πως χρειαζόμαστε, όλο και περισσότερη ενυδάτωση, καθώς η ξηρότητα εμφανίζεται ταχύτατα. Τι πρέπει να προσέξουμε; Αυτό που περισσότερο από όλα μας ταλαιπωρεί είναι τα μαλλιά μας. Θα πρέπει να δώσουμε την απαραίτητη φροντίδα γιατί το πρώτο που θα αντιμετωπίσουμε είναι η ψαλίδα ή το φριζάρισμα. Έχουμε την συνήθεια αυτή την περίοδο, κυρίως λόγω ζέστης να τα πιάνουμε και να τα ταλαιπωρούμε. Ας δούμε τι μπορούμε να κάνουμε ώστε να τα βοηθήσουμε να παραμείνουν υγιή και απαλά.

Authentic Beauty Concept Indulging Fluid

Το λάδι μαλλιών που είναι ιδανικά για επανόρθωση και αναδόμηση των ταλαιπωρημένων μαλλιών, προσφέροντας έντονη θρέψη χωρίς να τα επιβαρύνει περισσότερο. Τιθασεύει το φριζάρισμα και σφραγίζει την ψαλίδα.Αυτό το ανάλαφρο έλαιο απλώνεται εύκολα, χωρίς καμία αίσθηση λιπαρότητας. Απορροφάταιενώ προσφέρει ενισχυμένη λάμψη και περιποίηση ακόμα και εάν τα μαλλιά είναι ξηρά.

Authentic Beauty Concept Amplify Cleanser

Ένα σαμπουάν για λεπτά μαλλιά!Διαθέτει ένα άρωμα εσπεριδοειδών που ξυπνάει, ενώ παράλληλα βελτιώνει το σώμα και τον όγκο στα λεπτά μαλλιά. Τα κυρίως οφέλη είναι πως λειτουργεί χωρίς sulfate surfactants. Είναι ένα προϊόν ήπιου καθαρισμού.Ενισχύει το σώμα, τον όγκο και αφήνει τα μαλλιά απαλά και ευκολοχτένιστα.Μια εξαιρετική, φρέσκια και φυσική αίσθηση πολυτέλειας χάρη στο πράσινο lime, μανταρίνι και φύλλα πράσινου τσαγιού που γλυκαίνουν με premium αρώματα ίριδας και πέταλου φρέζιας. Χαρίζει μια αξέχαστη απαλή και αισθησιακή πουδρώδης, ξύλινη μυρωδιά.

Authentic Beauty Concept Enhancing Water

Το Enhancing Water με Rambutan ενυδατώνει σε βάθος τα μαλλιά και την επιδερμίδα με τη διακριτική και αναζωογονητική υφή του. Δεν ξεβγάζεται. Είναι ελαφρύ αλλά περιποιητικό με στόχο τα λαμπερά μαλλιά με υγιή όψη. Είναι επίσης ιδανικό στο να προσφέρει ενυδάτωση στα μαλλιά για ένα vegan style, κατά το στέγνωμα με το πιστολάκι, τιθασεύοντας και ενισχύοντας τα κάθε στιγμή. Ένα spray mist βαθιάς ενυδάτωσης, που δεν ξεβγάζεται, για μαλλιά & πρόσωπο. Είναι ελαφρύ αλλά πολύ περιποιητικό για ένα λαμπερό look.

Take care of your hair!

Featured image: unsplash.com/@_maxxmiller

You may also like